Τι ακριβώς συμβαίνει στα Δημοτικά Συμβούλια; Η Αλήθεια με ντοκουμέντα!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζουμε στα “εκπληκτικά κείμενα” του Παρατηρητή-φωτογράφου…. πως η αντιπολίτευση δημιουργεί στα Δημοτικά Συμβούλια χάβρα, προκειμένου να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι “αγαθοί” Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και να ολοκληρώσουν το πρωτοφανές μοναδικό τους “έργο”.

Σήμερα λοιπόν θα θέλαμε να δημοσιεύσουμε τέσσερα βίντεο από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, που αποδεικνύουν και το ποιος δημιουργεί ακριβώς την χάβρα και το επίπεδο των ανθρώπων που μας διοικούν, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τις διαδικασίες και τον διάλογο.

Στα δύο πρώτα βίντεο, παρακολουθούμε τον εκτός εαυτού Αντιδήμαρχο Αυλώνα κ.Σιδέρη Χρήστο… να στολίζει με κοσμητικά επίθετα τα μέλη της Αντιπολίτευσης συλλήβδην και στο τέλος να τους προσάπτει τον ευγενικό χαρακτηρισμό “Λαμόγια”… επειδή προφανώς έχουν το “θράσος” να διαφωνούν και να λένε την άποψη τους…
Υπέροχη συμπεριφορά, ενός γαλήνιου χαρακτήρα, που δείχνει το πόσο αγαπά τον άνθρωπο και τις αξίες του.

 

 

Στο τρίτο βίντεο παρακολουθούμε τον Αντιδήμαρχο Αφιδνών κ.Πούλο Γιώργο να καταλήγει λέγοντας στην Αντιπολίτευση να πάει να γ@μ….θει!!!
Εξαιρετικά “Ευγενική Ευχή”…. η οποία προφανώς λέγεται “χαριτωμένα” και δεν έχει καμιά σχέση με εντάσεις και χάβρες…

Πραγματικά υπέροχος ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών, κάνει περήφανους τους ανθρώπους που τον ψήφισαν…
Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος σας κύριε Αντιδήμαρχε.

 

 

Στο τέταρτο βίντεο ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(;;;;;) κ. Τόλιας Μιχάλης… χρησιμοποιώντας “πεζοδρομιακή” και “μαγγιόρικη” συμπεριφορά… καταλήγει να χλευάζει και να αποδοκιμάζει με χείριστο τρόπο, τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Γαζβινιάν…. επειδή και αυτός έχει άποψη, θάρρος και λόγο και εκφράζει την λύπη του, για τα όσα τραγικά κατεργάζεται και πραγματοποιεί αυτή η απίστευτη Δημοτική Αρχή…
Άξιος του τίτλου του ο κύριος Μιχάλης Τόλιας….
Εκφράζει με την συμπεριφορά του την έννοια του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, την οποία υποτίθεται πως υπηρετεί και πιστεύει.

 

 

Θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε δεκάδες τέτοια βίντεο, που αποδεικνύουν και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την θέση τους τα μέλη της συμπολίτευσης, αλλά και το ποιος τελικά δημιουργεί την χάβρα, προκειμένου να μην αποκαλύπτονται τα όσα απίθανα επιχειρούν.

Και είναι ιδιαίτερα σοβαρό , όλο αυτό το “θέατρο του Παραλόγου”, γιατί δεν στρέφεται εναντίον των προσώπων που εκπροσωπούν αυτή την στιγμή την Αντιπολίτευση, αλλά στρέφονται τελικά εναντίον του λαού του Ωρωπού, που δικαιούται και επιθυμεί να μάθει το τι γίνεται σήμερα στον Δήμο μας.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση