ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: «Σε ποιες τσέπες θα πήγαιναν αυτά τα λεφτά…;;;»

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Δρόμοι για την κόλαση» παραμένουν ακόμη δρόμοι που με εντολές της δημοτικής αρχής, προορίζονταν να ανοίξουν για άμεση πρόσβαση σε πυρκαγιές και να λειτουργούν και ως αντιπυρικές ζώνες!

Την καταγγελία αυτή, μετά από επιτόπια προσωπική έρευνα με στελέχη της δημοτικής του ομάδας, έκανε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο Γιώργος Γιασημάκης!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι δρόμοι εκείνοι που ήταν να γίνουν προσβάσιμοι, παρέμεναν και μετά την πρόσφατη φωτιά στον Κάλαμο, σε όλες τις κοινότητες του δήμου ακαθάριστοι, απροσπέλαστοι, με νεροφαγώματα μισού μέτρου, με βράχους, μέχρι και κορμούς δένδρων να τους έχουν φράξει! Η αρμόδια όμως επιτροπή του δήμου παρά ταύτα… τους είχε… παραλάβει και είχε δώσει βεβαίωση καλής εκτέλεσης των έργασιών!!! Μάλιστα, η δημοτική αρχή είχε κόψει και… ένταλμα πληρωμής!

Όλα αυτά, πριν την παρουσία του Γιώργου Γιασημάκη και των συνεργατών του στα συγκεκριμένα σημεία, γιατί μετά (29 Ιουλίου), μπήκαν συνεργεία δουλεύοντας πυρετωδώς να αποκαταστήσουν αυτήν την άθλια εικόνα και φυσικά την νομιμότητα!Και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πολιτείας», αφού η σύμβαση με τον εργολάβο, για παράδειγμα στον Κάλαμο, είχε λήξει από τις 22 Ιουλίου, αφού η επιτροπή παραλαβής είχε δώσει «καλή εκτέλεση»(!!!) από τις… 17 Ιουλίου, αφού είχε πάρει φωτιά ο Κάλαμος, αφού είχαν καεί 24 σπίτια και είχαν κινδυνέψει ζωές… τότε «θυμήθηκαν» και έβαλαν τα συνεργεία για καθαρισμό, «όχι βέβαια από φιλότιμο για να εκτελέσουν το καθήκον τους», αλλά «από φόβο για τις συνέπειες και μόνο»!

Ο Γιώργος Γιασημάκης στην καταγγελία του αυτή, ρώτησε τους συμβούλους της συμπολίτευσης αν γνώριζαν «σε ποιες τσέπες θα πήγαιναν αυτά τα λεφτά», για να ρωτήσει επίσης, αν φοβήθηκαν μην τυχόν και δεν πληρωθούν οι εργολάβοι!

Στο τέλος της καταγγελίας του ο Γιώργος Γιασημάκης εξέφρασε και την άποψή του, ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη για τον τόπο! (Έχει πει και άλλα πολλά ενδιαφέροντα για το θέμα). (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό θέμα που διαπίστωσε ο Γιώργος Γιασημάκης και οι συνεργάτες του ήταν, ότι, για καθαρισμό στα πλαϊνά του ασφαλτοστρωμένου δρόμου από το αντλιοστάσιο Μαυροσουβάλας μέχρι τον Άγιο Νικόλαο Μαρκοπούλου (ΦΩΤΟ) και για καθαρισμό επίσης δρόμου ανατολικά του οικισμού Νέας Πολιτείας κοντά στην Μονή Παρακλείτου, έχουν κοπεί εντάλματα πληρωμής 25.000 ευρώ σε ημέτερο εργολάβο και ο καθαρισμός μέχρι πριν τις καταγγελίες δεν είχε γίνει!

(Θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανάρτηση οι ανακοινώσεις και άλλων συμβούλων)

ΦΩΤΟ από τους μερικούς «δρόμους για την κόλαση»:


 

Ο δρόμος για το αντλιοστάσιο της Μαυροσουβάλας:

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση