Σε “πλήρη αποσύνθεση” η Δημοτική Αρχή!!! Φοβερές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Γιασημάκη!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε εικόνα αποσύνθεσης πλέον η δημοτική αρχή άγεται και φέρεται από τα «πάθη» της! Αυτά της παραπλάνησης για δημοτικό έργο, των απευθείας αναθέσεων, της δημιουργίας σκουπιδότοπων στα όρια του δήμου, της απαξίωσης του διαλόγουκαι πολλά άλλα, τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσουν σοβαρά τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου και να τύχουν της κατάλληλης απάντησης από τους δημότες του Ωρωπού, όταν σύντομα θα έρθει η ώρα της δικής τους φωνής!

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η φωνή του Γιώργου Γιασημάκη, κατά κύριο λόγο και όσων ακόμη εξακολουθούν να ελέγχουν τις πράξεις αυτής της Αρχής, την απογύμνωσε, την «έκαψε» και στο τέλος της πήρε και τα… «κλειδιά»!

Ο Γιώργος Γιασημάκης με αδιάσειστα στοιχεία που παρουσίασε αποκάλυψε:

Α) Αντιπυρικούς δρόμους που παρελήφθηκαν από δημοτική επιτροπή με… βεβαιώσεις «καλής εκτέλεσης» για να πληρωθούν και… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ!!! Όπως για παράδειγμα αυτός που παρουσιάζουμε.

και

Β) Έργο ύδρευσης 1.5 εκατ. ευρώ στο Βαρυκό Κάμπου Ωρωπού που υπήρχε πρόσφατη απόφαση δημοτικού συμβουλίου να γίνει με ανοιχτό διαγωνισμό, βρήκε την ευκαιρία η δημοτική αρχή -μετά τις φονικές φωτιές της περασμένης εβδομάδας- να το κάνει με… ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!

Στο τέλος ο Γιώργος Γιασημάκης, την αποσύνθεση που προαναφέραμε την… «τιμώρησε», κλείνοντας αυτός την συνεδρίαση πριν συζητηθούν όλα τα θέματα, γιατί η δημοτική αρχή μετά από συνεχείς αποχωρήσεις συμβούλων της… έχασε την απαρτίαχωρίς να το καταλάβει και ως εκ τούτου και την νομιμότητα της διαδικασίας!

Για το χθεσινό συμβούλιο έχουμε πολλά ακόμη να παρουσιάσουμε, όπως να δώσουμε τα στοιχεία για τις δύο παραπάνω κορυφαίες αποκαλύψεις του Γιώργου Γιασημάκη.Επίσης να παρουσιάσουμε πως δημιουργούνται «χωματερές» στο δήμο με γνώση της δημοτικής αρχής,

γιατί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είναι ακόμη στον… αέρα και η συζήτησή του ανάγκασε τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αποχωρήσουν από την αίθουσα και γιατί ακόμη ο πρόεδρος του συμβουλίου όποτε δεν έχει απαντήσεις η Αρχή του… διακόπτει τη συνεδρίαση!!!

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση