Όταν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά…

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και να λοιπόν που “έσκασαν” οι πρώτες επιλεκτικές διαρροές, από την πρόσφατη δημοσκόπηση-έρευνα που διενήργησε η Δημοτική Αρχή στην περιοχή μας, με στόχο προφανώς να μετρήσει τις δικές της δυνάμεις, αλλά και να πλήξει τις δυνάμεις του κύριου αντίπαλου της, Γιώργου Γιασημάκη.

Θα πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι μια προσπάθεια καλά μελετημένη και καλά σχεδιασμένη, όχι τόσο όσο αφορά, την καταγραφή της δύναμης του κ.Ρούσση, μιας και αυτή είναι καταγεγραμμένη (ακόμα και από αυτήν την δημοσκόπηση) και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεράσει το 28% (με αυτό άλλωστε το ποσοστό διοικεί 4 χρόνια τώρα), όσο στο να μειώσει την δυναμική, αλλά και την δημοφιλία της Δυναμικής Πολιτείας, η οποία είναι η μόνη δύναμη που 4 χρόνια τώρα, αναδεικνύει και αποκαλύπτει τα προβλήματα , τις αδυναμίες και τις αστοχίες της Δημοτικής Αρχής.

Τι κάνει λοιπόν σκόπιμα και με υστεροβουλία η έρευνα;
Αποκρύπτει πράγματα, αναδεικνύει άλλα και υποβιβάζει ακόμα περισσότερα.
Με αυτόν τον τρόπο παίρνει τις απαντήσεις που θέλει, σε ζητήματα δευτερευούσης σημασίας και πετάει την μπάλα στην εξέδρα, για ζητήματα πρωτεύοντα και καθοριστικά.

Στην συνέχεια πολυδιασπά την αντιπολίτευση αραδιάζοντας διάφορα ονόματα, που αφαιρούν όπως είναι λογικό ποσοστό από τον κύριο αντίπαλό της, την Δυναμική Πολιτεία και ξεχνά να αναφέρει ονόματα (όπως του πρώην κοινοτάρχη Μαλακάσας Κωνσταντίνου Λίτσα), που αφενός μεν είναι δεδομένο πως θα είναι υποψήφιοι, αφετέρου δε είναι δεδομένο πως θα αφαιρούσαν ποσοστό από την ομάδα του κ. Ρούσση.

Διαίρει και βασίλευε εκεί που μας συμφέρει και ανάρια ανάρια να φαινόμαστε καντάρια εκεί που μας βολεύει επίσης.
Και όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, σειρά πήραν οι επιλεκτικές διαρροές, είτε μέσα από φίλα προσκείμενα μέσα, είτε από πρόθυμους κυνηγούς της είδησης, που αρέσκονται να αυτοδιαφημίζονται και να πλασάρονται σαν “οι έχοντες άκρες”  και σαν “φωτεινοί παντογνώστες”.
Βγάζουμε στον αέρα ένα νούμερο……28%………..και εμφανιζόμαστε σαν οι νικητές των Εκλογών, χτυπώντας ταυτόχρονα τον κύριο αντίπαλο μας, που τον στέλνουμε στο 14% ;;;;;;;;

Εκεί όμως γίνεται το μεγάλο λάθος των εμπνευστών της παρωδίας-δημοσκόπησης, μιας και ξεχνούν πως οι Δημοτικές Εκλογές του 2019, θα γίνουν με απλή αναλογική.

Για πάμε λοιπόν να ελέγξουμε τα αποτελέσματα για τον κύριο Ρούσση, αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές και κατέγραφαν αυτό το αποτέλεσμα.
Θα έπαιρνε λοιπόν ο κ. Ρούσσης 12 Δημοτικούς Συμβούλους και θα πήγαινε σε έναν δεύτερο γύρο, για να διεκδικήσει την Δημαρχία, έχοντας απέναντί του έναν αντίπαλο στα μέτρα του (σύμφωνα με τις διαρροές), αλλά και το 72% των ψηφοφόρων που έχουν εκφράσει ανοιχτά την δυσαρέσκεια και την αποδοκιμασία τους, προς το πρόσωπό του. 

Δύσκολα τα πράγματα φίλοι μου……..
Δεν βγαίνουν τα κουκιά όσα παραμύθια και να στήσετε και όσο φαντασία και αν δανειστείτε (γιατί η δικιά σας έχει αποδειχθεί πολύ φτωχή και προβλέψιμη).
Εσείς πολύ καλύτερα από τον καθένα γνωρίζετε την δεινή θέση στην οποία βρίσκεστε.

Ξέρετε πως πέρα του μικρού σας περίγυρου και πέραν των όσων έχετε υστερόβουλα εξυπηρετήσει, έχοντας τους σε ομηρία, δεν υπάρχετε πια πουθενά.

Εμείς πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε την πραγματική δημοσκοπική εικόνα του Δήμου Ωρωπού.
Όχι όμως έτσι.
Με ανάλυση των στοιχείων, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, με αληθινές ερωτήσεις και με υπαρκτά πραγματικά διλλήματα, προσώπων και καταστάσεων.
Εσείς συνεχίστε την τέχνη της παραπλάνησης, που τόσο καλά εφαρμόζετε 4 χρόνια τώρα.

Δεν πείθετε, δεν σας εμπιστεύεται κανένας, δεν εμπνέεται καμία εμπιστοσύνη και ο πανικός σας είναι πια έκδηλος και πασιφανής.

Σας το έχουμε πει και θα σας το ξαναπούμε για άλλη μια φορά:

Φεύγοντας διατηρείστε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σας….

Η διαχειριστική ομάδα του  Oropos Voice.

Απάντηση