Η Φαρσοκωμωδία του “Επώνυμου-Ανώνυμου”, με την “συνενοχή” του “σκηνοθέτη-εμπνευστή”!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Εδώ και πολύ καιρό έχει στηθεί μια “τραγική” φαρσοκωμωδία που έχει σκηνοθέτη…εμπνευστή…ηθικό αυτουργό… αλλά και πρωταγωνιστή… γνωστό στην παραλία σαν φωτογράφο-αναλυτή ανορθόγραφων και συντακτικά απαράδεκτων κειμένων… που στόχο και σκοπό έχουν… την προσβολή και την συκοφάντηση ανθρώπων και θεσμών με φυσικό επόμενο… (όπως αυτοί νομίζουν)… να επιβληθεί “ο νόμος της σιωπής” στα δημοτικά δρώμενα. 
Και αυτή η φαρσοκωμωδία που εμφανίζει τελικά σαν ηλίθιους, όλους εμάς τους υπόλοιπους απλούς Δημότες… συνεχίζεται και κορυφώνεται, όσο ο πολιτικός χρόνος της Δημοτικής Αρχής τελειώνει και όσο από παντού ακούγονται φωνές, που διαμαρτύρονται για το τεράστιο “Πάρτι” σπατάλης και ιδιωτικοποίησης  που έχει στηθεί.
Υποτίθεται πως κανένας δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο “Παρατηρητής”.
Φυσικά δεν τους ενδιαφέρει πια, να κρατήσουν ούτε τα προσχήματα.
Γίνεται μια εκδήλωση, πέραν των γνωστών δημοσιογράφων του τοπικού τύπου, φωτογραφίζει ασύστολα ο φωτογράφος-αναλυτής και ύστερα από λίγο, αναρτάται στο site τους, η εκδήλωση με πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ , με προτίμηση βέβαια στα μέλη του “θιάσου” που έχουν παραβρεθεί.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;
Ο Φωτογράφος αναλυτής ή ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες;
Καταθέτει κάποιος πολίτης μια άποψη, για κάποιο θέμα που αφορά αυτή την τραγική Δημοτική Αρχή και τα κατορθώματά της και σε ελάχιστη ώρα, ο φωτογράφος-αναλυτής, έχει αναρτήσει άρθρο, που περιέχει 5-6 έγγραφα που ”αποδεικνύουν”… (στο μυαλό του πάντα)… πως ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται.

Έτσι γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια της παραλίας και του βουνού…όταν ο κάθε απλός Δημότης ή ακόμη και Δημοτικός Σύμβουλος γνωρίζει πως για να βρει και να πάρει ένα έγγραφο από τον Δήμο, θα πρέπει να περάσει Γολγοθά αιτήσεων και αναμονής και τις περισσότερες φορές, θα εγκαταλείψει την προσπάθεια μη αντέχοντας την κοροϊδία .
Αλήθεια πως τα βρίσκει τόσο εύκολα και τόσο άμεσα τα έγγραφα ο φωτογράφος- αναλυτής;
Έχει μπάρμπα στην Κορώνη ;

Και εντάξει όσο όλα αυτά μένουν σε επίπεδο απλής αναφοράς και ασύντακτης ανάλυσης, δεν ενοχλούν κανέναν και διασκεδάζουν κιόλας τους πολίτες, που γελούν αντιλαμβανόμενοι, το που μπορεί να φτάσει κάποιος προκειμένου να διατηρήσει το μεροκαματάκι του.

Όταν όμως όλα αυτά ξεφεύγουν και φτάνουν με ελεεινό τρόπο, να θίγουν ανθρώπους , επαγγέλματα, χαρακτήρες και προσωπικά δεδομένα, τότε έχουμε περάσει στην άλλη όχθη, που απειλεί να μεταβάλει την κοινωνία μας,σε μια απάνθρωπη “ζούγκλα”… που κανένας, δεν θα σέβεται και δεν θα εφαρμόζει καμιά αξία και κανένα ανθρώπινο δικαίωμα.

Σε μια ”ζούγκλα”… που αυτοί που έχουν την εξουσία με ότι αυτό σημαίνει…(πρόσβαση σε στοιχεία, ταμείο κ.α)… θα καθορίζουν τις ζωές και τις συνειδήσεις όλων μας και θα επιβάλλουν όλα όσα περνάνε από το “επικίνδυνο μυαλό τους”…
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν, αυτοί οι ανώνυμοι-επώνυμοι επιτίθενται με προσωπικά υπονοούμενα…προσπαθώντας να θίξουν την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική ακεραιότητα του Γιώργου Γιασημάκη.
Έχουν αντιληφθεί, αυτό που είναι πλέον φανερό σε όλους, πως αυτός εκπροσωπεί την μοναδική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει τον προσωπικό τους ”Παράδεισο” και επιτίθενται καθημερινά και με λύσσα , χωρίς μέτρο και χωρίς ντροπή.

Μάταια βεβαίως μιας και όλοι γνωριζόμαστε πια σε αυτόν τον τόπο και εκείνοι που έχουν καθαρή συνείδηση και αγωνίζονται για το κοινωνικό σύνολο δεν έχουν να φοβούνται το παραμικρό, από όλους αυτούς που στο σκοτάδι φτιάχνουν τα δικά τους παραμύθια με δράκους, μήπως καταφέρουν και ξεγελάσουν για άλλη μια φορά τους πολίτες.

Πλησιάζει η ώρα που αυτή η επικίνδυνη φαρσοκωμωδία θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο…
Και τότε τόσο οι άμεσοι αυτουργοί, όσο και ο σκηνοθέτης-εμπνευστής αλλά και παραγωγός της, θα ψάχνουν να κρυφτούν.
Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. 
Και να είσαστε σίγουροι, πως για εσάς, η ώρα του “θερισμού”, πλησιάζει…
Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice!

Απάντηση