Τα ΙΑΤΡΕΙΑ ΩΡΩΠΟΥ και… «το στοίχημα του δημάρχου»…!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από δημοσιεύμα της έμμισθης επικοινωνιακής λασπο-ομάδας του δημάρχου που παραποιούσε την αλήθεια -όπως πάντα- και αναφερόταν στα νέα ιατρεία στην Σκάλα, διαβάσαμε τα εξής… κωμικά:

“… είναι προσωπικό του στοίχημα (του δημάρχου) η άριστη λειτουργία των Ιατρείων, πρώτα με τους συνδημότες του, και μετέπειτα στον μεγάλο χορηγό και ευεργέτη του Δήμου μας κ.Μαρτίνο…”!

Αυτό λοιπόν το… “προσωπικό στοίχημα” του δημάρχου, μπορούν να το δουν ξεκάθαρα οι δημότες από τα παρακάτω:

Υπάρχει ένα μεγάλο ιστορικό στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, για το θέμα της εισροής νερών με τις βροχοπτώσεις, το οποίο καθιστά προβληματική ολόκληρη την λειτουργία των ιατρείων γιατί βρέχονται οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των ιατρείων (πίνακας, UPS κ.λ.π.)  και ειδικότερα αδύνατη την λειτουργία του οδοντιατρείου! Και όλα αυτά, παρ’ όλες τις σχετικές ενημερώσεις και προς κάθε αρμόδια υπηρεσία, ώστε να λυθεί το υπαρκτό πρόβλημα που παρουσιάστηκε από την αρχή λειτουργίας των ιατρείων και το οποίο εγκυμονεί διάφορους κινδύνους!

Εδώ παρουσιάζουμε: α) το τελευταίο (από τα πολλά) έγγραφο του οδοντιάτρου Γιώργου Γιασημάκη για το θέμα αυτό και β) το τελευταίο έγγραφο του υπουργείου Υγείας προς το δήμαρχο Ωρωπού, στις 15 Μαρτίου 2018! Δηλαδή, πριν τρισήμιση μήνες:

Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… για το… ΣΤΟΙΧΗΜΑ του δημάρχου!!!

Η σημερινή κατάσταση παρουσιάζεται από τις εικόνες και βίντεο που παραθέτουμε (στο τέλος του κειμένου μας), μετά την χθεσινή βροχή στον Ωρωπό και αντιστρέφουμε την ερώτηση που έκαναν για να ενισχύσουν την παραπλάνηση των δημοτών, οι σύμβουλοι της έμμισθης επικοινωνιακής λασπο-ομάδας του δημάρχου: Τι αντανακλαστικά χρειάζονται για να λύσεις-επισκευάσεις μια ‘’εισροή νερού’’;;;…»

Στο ίδιο δημοσίευμά τους γράφουν:

“…παράλληλα φροντίζει για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων, την περιποίηση του προάυλιου χώρου και των κήπων, και πάμπολλες φορές τροφοδοτεί με καθαριστικά υλικά την μονάδα, όποτε του ζητηθεί…”!

Παρουσιάζουμε λοιπόν πρόσφατο (18-6-2018) έγγραφο του υπεύθυνου των Ιατρείων προς το δήμο Ωρωπού, με το οποίο ζητά την ΦΡΟΝΤΙΔΑ του δήμου σε διάφορα προβλήματα τα οποία υπάρχουν:

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ… Ετσι ΑΠΛΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ!

 

 

 

 

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση