Χωματερή του Δήμου Ωρωπού σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Μαραθώνα, στο Καπανδρίτι!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

Οι «επώνυμοι» πλέον… αγράμματοι λασποεπικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής, γράφουν, απαντώντας σε άρθρο του Ωρωπιώτη καθηγητή Νίκου Λούπη για τον οδοφωτισμό που δίνουν και αυτόν σε εργολάβο:

«Είναι μια νέα πρακτική που εισχώρησε στην χώρα μας, και πολλοί Δήμοι τώρα ξεκινούν την εφαρμογή της… Ήμασταν βέβαια υποχρεωμένοι να περιμένουμε και την άποψη των Δημοτικών Αρχόντων μας (υποτίθεται για να γράψουν αυτά τα ωραία), πέραν της εισήγησης του Δημάρχου Ωρωπού, που είναι διατυπωμένη στην εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά είναι στην διάθεση μας…»!

Μάθαμε λοιπόν ότι η εισήγηση του δημάρχου Ωρωπού είναι διατυπωμένη στην… εισήγησή του!!! Τόσο κατατοπιστικά! Έχουμε όμως μια απορία. “Εισχώρησε”σημαίνει, εισήλθε σε κάτι στενό. Αυτή η “νέα πρακτική”… που εισήλθε;;; Σε ποιο… στενό;;;

Μόνο οι «επώνυμοι»… αγράμματοι λασποεπικοινωνιολόγοι της δημοτικής αρχής… γνωρίζουν, γιατί η εισήγηση του δημάρχου… είναι στη διάθεσή τους! Αυτό και αν δεν το ξέραμε!

Προς το παρόν όμως, οι δημοτικές χωματερές, παρόλο που υπάρχει και ιδιώτης εργολάβος, δεν χρειάζονται να «εισχωρήσουν» πουθενά γιατί έχουν άπλετο χώρο να δημιουργούνται! Ένας από αυτούς στο Καπανδρίτι, λίγο μακρύτερα από την λίμνη του Μαραθώνα! Δεν αγκωμαχεί καθόλου! Απλώνεται… Γι’ αυτό και οι καταγγέλοντες δημότες, μας έστειλαν μαζί με τις φωτογραφίες και χάρτη…(βρίσκετε στην λεκάνη απορροής της λίμνης Μαραθώνα επί της οδού Συρράκου σε προστατευόμενη περιοχή)…για όποιον θέλει να… θαυμάσει από κοντά! (Τις δημοσιεύουμε στο τέλος του κειμένου).

Όμως, έρχεται και η περιφερειάρχης κα Δούρου και μας θυμίζει… για να μην ξεχνιώμαστε! ΔΕΙΤΕ παρακάτω:

https://www.facebook.com/100001055426103/videos/1947367058641789/

Να θυμώμαστε επίσης και τον Νώντα Δημητρίου που κάποια στιγμή μίλαγε για… «χρήσιμο δήμαρχο»! Γρήγορα θα δικαιωθεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση