Τελικά…εσύ θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος;

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη το βράδυ είχαμε μια ταραχώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ταραχώδης επειδή ο Δήμαρχος και το “επικοινωνιακό του Επιτελείο”, έχουν επιλέξει να δυναμιτίσουν το κλίμα και να τρομοκρατήσουν τους αντίθετους σε αυτούς Δημοτικούς Συμβούλους αρχικά , και όλους όσους τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη με αυτούς τελικά.

Και επέλεξαν αυτή την διαδρομή, γιατί έφθασαν στα αδιέξοδα, που μόνοι τους καλλιέργησαν και έστησαν.  Μια πορεία μοναχική πια-του Δημάρχου και του “εξαπτέρυγου” του- που ξεφεύγοντας από κάθε κανόνα δεοντολογίας, ηθικής και κινούμενοι στα όρια της νομιμότητας, καθημερινά προβαίνουν σε όλο και πιο απελπισμένες ενέργειες , αντιλαμβανόμενοι προφανώς και οι ίδιοι πως ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει.
Και είχε αυτή η ταραχώδης συνεδρίαση πολλά και αποκαλυπτικά μηνύματα. Αυτά ακριβώς τα πολιτικά μηνύματα, πάμε να τα δούμε μαζί και να τα αναλύσουμε:

   1.Εκπληκτική, άκρως αποκαλυπτική , και εξόχως αινιγματική ήταν η ερώτηση που απηύθυνε ο Γιώργος Γιασημάκης προς τον Δήμαρχο: «Αλήθεια εσύ θα είσαι σίγουρα υποψήφιος Δήμαρχος ;»
Τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος Γιασημάκης; Γνωρίζει κάτι παραπάνω ή μήπως μπλοφάρει;
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Γιασημάκης γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι λέει, και πως τα γεγονότα και οι καταστάσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στο πεδίο των ποινικών και των Διοικητικών κυρώσεων ο Δήμαρχος , είναι πολλά και αμείλικτα και όπως λένε αυτοί που ξέρουν  είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως σύντομα θα ακουστούν οι πρώτες “καμπάνες”.
Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε πόσο αυστηρός είναι ο νέος νόμος, σε θέματα ποινών για παρανομίες που βαρύνουν τους αιρετούς-Σύμβουλους, Δημάρχους κλπ-.Κάθε άλλο λοιπόν παρά μπλοφάρει ο Γιώργος Γιασημάκης και πρώτα από όλους αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ο Δήμαρχος.
Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει χάσει την ψυχραιμία του και το χαμόγελο της σιγουριάς.

   2. Ένας άλλος σοβαρός λόγος, που οδηγεί τον Δήμαρχο σε απονενοημένες ενέργειες, είναι η αινιγματική και “ύποπτη” συμπεριφορά του Αντιδημάρχου και στυλοβάτη του συνδυασμού του, Κώστα Δέδε.
Άλλη μια σταγόνα στο ποτήρι που φαίνεται να ξεχειλίζει, είναι η αποχώρηση του Αντιδημάρχου Δέδε, από το προχθεσινό Συμβούλιο, χωρίς λόγο και αιτία και αδιαφορώντας για τα σχόλια και τις κριτικές που δέχεται , από εχθρούς και φίλους.
Κοινή πεποίθηση άλλωστε έχει γίνει σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα , πως ο κ. Δέδες, έχει αρχίσει και ανιχνεύει τις πιθανότητες που θα είχε μια δικιά του ανεξάρτητη υποψηφιότητα.
Πρόσωπο κλειδί σε μια τέτοια περίπτωση θα αποτελέσει ο Αντιδήμαρχος Βελτανιώτης-αν και δεν φημίζεται για την σταθερότητα των απόψεών του-, που και αυτός έχει αρχίσει να βλέπει και άλλες λύσεις, μιας και τα μηνύματα που λαμβάνει, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.
Είναι σίγουρο πως αυτό το σήριαλ έχει πολλά επεισόδια ακόμα, και πως ο Δήμαρχος και από αυτή την περίπτωση, μόνο χαμένος βγαίνει.

   3.Εντύπωση ακόμα προκάλεσε, σε αυτή την ανοιχτή κόντρα που έλαβε χώρα στο προχθεσινό Συμβούλιο, η μη συμμετοχή κανενός στελέχους της Δημοτικής Ομάδας,(πλην του ”εξαπτέρυγου”),
Παγερά αδιάφοροι παρακολουθούσαν και κανένας τους δεν ένοιωσε την ανάγκη να υποστηρίξει και να στηρίξει τον Δήμαρχο.
Δεν είναι πραγματικά περίεργο και σημαδιακό, το ότι μια ομάδα που διοικεί, δεν έχει σύμπνοια, ομόνοια και συνοχή, ώστε από κοινού να δίνουν τις μάχες, όταν μάλιστα ο Δήμαρχος δέχεται σκληρά πολιτικά χτυπήματα, από την Αντιπολίτευση;
Μήπως αποτελεί και αυτό μια σαφή ένδειξη πως οι εμμονές και η αυταρχικότητα του Δημάρχου τον οδηγούν με σιγουριά στην απόλυτη μοναξιά και στην απόλυτη απομόνωση;
Πολλά ακόμα αποκαλυπτικά και μη επιδεχόμενα αμφισβήτηση, προκύπτουν από το προχθεσινό Συμβούλιο.

Η Ατμόσφαιρα μυρίζει γεγονότα που έρχονται και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι πιο ραγδαίες από όσο αναμένονταν ,και θα δώσουν γρήγορα τέλος στην Δημαρχιακή αυθαιρεσία ,και στην επικίνδυνη διακυβέρνηση του Δήμου μας.

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας περιγράφουμε γεγονότα και καταστάσεις, που φαίνονται ή που δεν φαίνονται, όσο και αν θέλουν τα εξαπτέρυγα του Δημάρχου να μας φιμώσουν και να μας αφαιρέσουν αυτό το δικαίωμα.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση