Μια ΜΕΛΕΤΗ… αμελέτητη… που λέει όμως ΠΟΛΛΑ!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για το δήμαρχο κύριο Ρούσση και τη δημοτική του ομάδα, μπορεί να έρχεται προς έγκριση μια μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς… να υπάρχει η μελέτη αυτή!!!Αυτό κατήγγειλε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πολιτείας» Γιώργος Γιασημάκης, όπως και το στέλεχός της Άγγελος Χατζηιωάννου. Τόσα καλά! Τόσο δημοκρατικά και… δημιουργικά διοικείται ο δήμος Ωρωπού!

Το… «η μελέτη είναι η εισήγηση» του θέματος που δήλωσε ο κύριος δήμαρχος, αποκαλύπτει πεντακάθαρα… ΑΝ και πόσο δέχεται τον έλεγχο, ΑΝ και πόσο υπολογίζει ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν δημότες του Ωρωπού στο δημοτικό συμβούλιο και ΠΟΣΟ πιστεύει στην συνεργασία τους… κάτι που προς παραπλάνηση διαλαλεί, τόσο ο ίδιος όσο και η ανωνυμο-επώνυμη επικοινωνιακή του ομάδα. Γιατί ΔΕΝ θέλει έλεγχο, ΔΕΝ θέλει αντίλογο, ΔΕΝ θέλει… ΜΗ οσφυοκάμπτες πολιτικούς αντιπάλους!

Έφερε λοιπόν ο κύριος δήμαρχος προς κατεπείγουσα έγκριση μια μελέτη για μια χρηματοδότηση, θέμα που ήταν γνωστό με πρόσκληση από τις 23 Φεβρουαρίου(!!!), για την οποία μελέτη αν και ρώτησε αρκετές φορές ο κ. Γιασημάκης αν την είδε κανένας… δεν πήρε καμία απάντηση! Κανένας δεν την είχε δει και διαβάσει, αλλά αυτό πόσο άραγε να ενδιαφέρει τον κ. Ρούσση, όταν… αβλεπεί έχει δεδομένο και εξασφαλισμένο το «ναι» της κουτσουρεμένης ομάδας του, το οποίο όμως συμπληρώνουν και στελέχη της παράταξης από το «Όραμα Δημιουργίας» του κ. Οικονομάκου!

Η πρόσκληση αυτή για να μπει ο δήμος σε χρηματοδότηση αγοράς μηχανημάτων καταθέτοντας πρόταση, όπως είπε ο κ. Γιασημάκης είχε καταληκτική ημερομηνία στις 30 Απριλίου και της δόθηκε παράταση μέχρι τις 18 Μαϊου. Δηλαδή, η δημοτική αρχή την έφερε προς έγκριση του δημοτικού συμβουλίου δύο (2) ημέρες προτού λήξεικαι η παράταση αυτή, ΧΩΡΙΣ να έχει γίνει καμία μελέτη!!! Η μελέτη αυτή έγινε… ΜΙΣΗ χθες και μετά από κάθε ώρα πιέσεις του κ. Γιασημάκη, αφού ο δήμαρχος είπε ότι… δεν χρειαζόταν!!! Την ίδια στιγμή που άλλοι δήμοι έχουν πάρει ήδη την έγκριση!

Μετά από διακοπή της συνεδρίασης, ο δήμαρχος αναγκάστηκε να… απολογηθεί στη δημοτική του ομάδα, με λόγια όμως χωρίς κανένα γραπτό στοιχείο που να συνηγορεί με τα λεγόμενά του! Και μόνο η ανάγκη του αυτή, φανέρωσε και την «ενοχή» του…

«Είναι όλα αφημένα στην τύχη τους, είναι όλα στον αέρα»τόνισε ο Γιώργος Γιασημάκης και συνέχισε: «Αυτή η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τα πάντα με αδιαφορία και προχειρότητα! Είναι ανίκανη και επικίνδυνη για τον τόπο! Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί δεν έχει ξανασυμβεί πουθενα»! Απαντώντας δε ο στον κύριο δήμαρχο που ενοχλήθηκε από το «ανίκανη» η δημοτική του αρχή να διοικήσει, του είπε:
«Αντί για τσάμπα μαγκιές, θα περίμενε κανένας από σένα να μας πεις γιατί έρχεσαι δύο μέρες προτού τελειώσει η προθεσμία! Να μας πεις για την χωματερή στου Ντουμάνη… να μας πεις τι γίνεται με τα τοξικά στο Συκάμινο γιατί δεν απομακρύνονται… να μας πεις γιατί δεν πήγαμε στη δίκη με την Νέα Οδό και χάσαμε ενάμιση εκατομμύριο…».

Ο Άγγελος Χατζηιωάννου παρατήρησε ότι η «κατάντια συνεχίζεται» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του: «Ο χρόνος μας τελειώνει, οι ευθύνες μας θα είναι προ του κόσμου πλέον. Αυτά που ψηφίζουμε δεν τα ψηφίζουμε στον αέρα, δεν είναι κάτι που λέμε εντάξει, μας το είπανε το κάνουμε, καλά είναι όλα. Σας το έχουμε ξαναπεί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βλέπουμε τι ψηφίζουμε, την νομιμότητα να διαχειριστούμε τα χρήματα…». Επίσης ο κ. Χατζηιωάννου σημείωσεσε ότι τον πολιτικό λόγο ο δήμαρχος και η ανωνυμο-επώνυμη επικοινωνιακή λασποομάδα του, τον έχουν μετατρέψει σε προσωπικές επιθέσεις!

Πηγή: Μάχιμη Πόλη

 

Απάντηση