Σε λίγο θα πρέπει να πάτε για δουλειά !!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ανεπίσημο επικοινωνιακό όργανο της δημοτικής αρχής Ρούσση, ο “Μεροκαματιάρης Τοποτηρητής” της καθεστηκυίας τάξης του Ωρωπού φαίνεται πλέον να χάνει εντελώς την ψυχραιμία του, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί ένα νωχελικό, απόμακρο και κουρασμένο Δήμαρχο.

Μετά τους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς προς τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης που ασκούν έλεγχο στη δημοτική αρχή, αποκαλώντας τους:βλάκες, κουτούς, ανυπόληπτους και κακεντρεχείς, ξαναχτυπά σήμερα και κάνει λόγο για Πολιτική Αλητεία επειδή δημοσιεύσαμε την ένσταση του κ.Ρούσση κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την κατασκευή δρόμων το 2012 .

Ψυχραιμία παιδιά, ψυχραιμία “Μεροκαματιάρη Τοποτηρητή”, ο δρόμος είναι μακρύς.

Καταλαβαίνουμε πως σας χαλάει η “σούπα” και τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε και είχατε σχεδιάσει, αλλά διατηρήστε λίγο αξιοπρέπεια δεν κάνει κακό.

Δεν θα πάθει τίποτα ο τόπος μας όταν θα φύγετε από την διακυβέρνηση. Ίσα ίσα καλύτερα θα είναι για τον δήμο μας.

Απλά κάποιοι θα πρέπει να πάνε για δουλειά και κάποιοι να ψάξουν για δουλειά ! 

Υ.Γ. Δεν πήραμε απάντηση για το τι επιδιώκετε όταν λέτε πως:  “Ψάχνετε να βρείτε θεομηνίες που…,φυσικά δεν υπάρχουν;;; ”

Τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε; ;

Μήπως δεν θέλετε να γίνουν οι δρόμοι και γι’αυτό λέτε δημόσια ότι δεν υπήρξε θεομηνία και όλα είναι ψέματα;;;

Μήπως προετοιμάζετε το έδαφος για την πιθανή (;;;) μη εκτέλεση της μελέτης και να μας πείτε ότι πάλι φταίει η κακή αντιπολίτευση ;;;

Ψυχραιμία κύριοι και χαρείτε όσο πολιτικό χρόνο σας έχει μείνει!!!

Σε λίγο θα πρέπει να πάτε για δουλειά!!!

Καληνύχτα σας.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση