“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.” ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνεχίζει την λασπολογία ο “Μεροκαματιάρης Τοποτηρητής”, αποκαλώντας τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης με χαρακτηρισμούς που ταιριάζουν βέβαια στο ύφος το δικό του, αλλά δεν ταιριάζουν στο ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό των δημοτών του Ωρωπού.

Στο τελευταίο άρθρο του(με μεγάλη ανοχή το αποκαλείς άρθρο) χαρακτηρίζει βλάκες,κουτούς,ανυπόληπτους και κακεντρεχείς τους δημοτικούς σύμβουλους της αντιπολίτευσης που ασκούν έλεγχο στη δημοτική αρχή του κ.Ρούσση.

Γράφει ο “Μεροκαματιάρης” λασπολόγος:

“Αυτοί οι μερικοί σύμβουλοι,κύριε “επαγγελματία περιτυλιχτή” της βλακείας και της κουταμάρας,δεν είναι “ανυπότακτοι”.Είναι ανυπόληπτοι και κακεντρεχείς!!!”

Και συνεχίζει λέγοντας πως δεν υπήρξε Θεομηνία,όπως γράφει χαρακτηριστικά:
”Ψάχνετε να βρείτε θεομηνίες που…,φυσικά δεν υπάρχουν;;; ” 

Τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο ”Μεροκαματιάρης” ,εκτός από το να προσβάλει τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που αντιστέκονται;;;

Μήπως δεν θέλει να γίνουν οι δρόμοι και γι’αυτό λέει δημόσια ότι δεν υπήρξε θεομηνία και όλα είναι ψέματα;;;

Μήπως προετοιμάζει το έδαφος για την πιθανή (;;;) μη εκτέλεση της μελέτης και να μας πει ότι πάλι φταίει η κακή αντιπολίτευση ;;;

Ότι και αν είναι θα πρέπει να του θυμίσουμε πως μόνο ο κ. Ρούσσης σταμάταγε έργα με ενστάσεις στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Αττικής γιατί δεν γίνοταν τα δρομάκια που αυτός ήθελε.

Και επειδή τα γραπτά μένουν σας τα παραθέτουμε.Έτσι για να μην έχετε αμφιβολίες. Δεν λειτουργούν όλοι όπως εσείς. Κάποιοι βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

Υ.Γ.  κ.”Μεροκαματιάρη”, με 12.000 κμ δρόμους που αναφέρεις, πας από Αθήνα στο βόρειο ακρωτήρι της Νορβηγίας και γυρίζεις.Επίσης η απόσταση Αθήνα -Θεσσαλονίκη είναι 500 χιλιόμετρα.Τώρα που τα είδες εσύ τα 12.000 κμ δρόμους μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση