Τάσος Ντούρμας, πρόεδρος του ΠΑΣ Ωρωπός, στο Sportime!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη δική του ιστορία γράφει κάθε μέρα με κεφαλαία γράμματα ο πρόεδρος του Ωρωπού, Τάσος Ντούρμας.

Η σταθερότητα που παρατηρείται σε επίπεδο διοίκησης  είναι αυτό το … στρατηγικό όπλο της διοίκησης που ηγείται, με την τελευταία πράγματι να βρίσκεται κοντά στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Ο ίδιος , ερωτηθείς σχετικά, είπε τα εξής: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παραμείνουμε κοντά στην τριάδα. Πιστεύω πως είχαμε την δυνατότητα αυτή. Ο Ωρωπός είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μια δυναμική και μια πολύ ωραία εικόνα, που θα ζήλευαν πολλοί.

Αρκεί να σας ότι σήμερα  τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα είναι από τον Ωρωπό! Αυτό ήταν το πλάνο μας και αυτό ήταν κάτι που το επεδίωξα από την αρχή που ανέλαβα την ομάδα. Θεωρώ πως ο Ωρωπός έχει μια ποδοσφαιρική αυτονομία που σπανίζει στην ΕΠΣΑΝΑ. Και αυτός είναι και  ο λόγος που επιμένουμε και στηρίζουμε την ομάδα.

Επίσης, αξίζει να σημειώσω πως σημαντικό ρόλο στην σταθερότητα έχουν παίξει και οι συνεργάτες μου στη διοίκηση, η οποία αυτή τη στιγμή λειτουργεί υποδειγματικά . Θέλω με την ευκαιρία αυτή να στείλω τις ευχές μου σε όλο το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ.»

Η συνέντευξη του Τάσου  Ντούρμα δημοσιεύθηκε στην αθλητική εφημερίδα Sportime στις  12/04/2018.

.

Απάντηση