Δυστυχώς, αυτοί είναι οι «άνθρωποι» της δημοτικής αρχής!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια δημοτική αρχή που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικό της έργο να παρουσιάσει στους συνδημότες της, που στερείται πολιτικού λόγου, που προσπαθεί εναγωνίως να παραπλανήσει για να δικαιολογήσει την παρουσία της τέσσερα χρόνια τώρα, που για το μόνο για το οποίο μπορεί να «υπερηφανεύεται» είναι η δημιουργία των «παρατηροκαράδων» κουκουλοφόρων, δηλαδή ένα εργοστάσιο λάσπης, με κάνει να αναρωτιέμαι, γιατί θέλει τόσο πολύ… να ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ; Μήπως για να μπορεί και να… ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ;;;

Είναι και αυτό βέβαια μια μορφή ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ η οποία προέρχεται από υπερβολική, άκρατη ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ! Μια ηλιθιότητα όμως που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για έναν τόπο! Μια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που πίσω της κρύβει ΜΟΝΟ προσωπικά συμφέροντα ΟΣΩΝ την αναδεικνύουν και στέκονται τροχοπέδη σε όσους ήθελαν και θέλουν να προσφέρουν δημιουργικές υπηρεσίες στον τόπο. Το ότι τους ανέχονται, δείχνει ότι οι ΗΛΙΘΙΟΙ στηρίζονται από… ΨΗΛΑ!

Έχω αναφερθεί και άλλες φορές -ας αναφερθώ και μια τελευταία φορά- ότι ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ και δεν θέλω να ασχολούμε με την φτώχεια του μυαλού τους, αλλά είναι μερικές φορές που δεν αντέχω τον πειρασμό να τους αναφέρω, γιατί η μνημιώδης αστειότητά τους… είναι πράγματι για δημοσιοποίηση!!!

Το σύστημα παραπλάνησης λοιπόν της δημοτικής αρχής που ακούει στο όνομα “παρατηρητής” γράφει σε ένα ξεγύμνωμά του με τίτλο “Η Ανωνυμία στο απόσπασμα; Ναι όταν δεν μας συμφέρει…” ότι: «…τα έχουν βάλει όλοι με τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. Που δεν έχει βρίσει ποτέ κανένα, που δεν έχει θίξει προσωπικά κανένα, που δεν έχει αναφέρει για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κανενός… Κρίνει πολιτικά. Κρίνει πολιτικές συμπεριφορές…”! Στο ίδιο αυτό κατάπτυστο και ποινικά κολάσιμο κείμενο, λίγο παρακάτω γράφει: “Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη, αυτή του επαγγελματισμού. Αυτή που σε απίθανες εποχές, με απίθανες αμοιβές, και απίθανες ειδήσεις, κατατρόπωνε κατά παραγγελία ΕΠΩΝΥΜΑ, όποιον δύσμοιρο βρισκόταν μπροστά του. Με ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ χαρακτηρισμούς, με απειλές, με δημοσίευση προσωπικών δεδομένων, με μεθόδους γκανγκστερικές, με αλλοιώσεις ειδήσεων, πλάθοντας ένα απίστευτο παραμύθι προς όφελος των εντολέων του…”!

Αυτά βεβαίως τα γράφει “φωτογραφίζοντας” εμένα! Φυσικά δεν θα τους ρωτήσω ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ για όσα με τα οποία με “κοσμούν” να τους πει τη γνώμη του και γιατί συνεργάστηκε μαζί μου μέχρι να τους… δημιουργήσει. Θα τους ρωτήσω όμως ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ;;; Γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ για όλα αυτά να αντιμετωπίσουν ΚΑΙ την δικαιοσύνη;;; Τους φτάνει δηλαδή ΜΟΝΟ να δείχνουν κάθε τόσο στους συνδημότες τους… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ τον τόπο, από ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στελεχώνεται και ΠΟΙΟΙ άνθρωποι αύριο θα τους ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ την ψήφο τους, για να κάνουν το εργοστάσιο λάσπης… ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και το δήμο Ωρωπού ΒΟΥΡΚΟ;;;

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, ΑΝΗΘΙΚΟΙ υπάνθρωποι, παρακάτω, στο ίδιο κείμενο γράφουν και ΑΥΤΟΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ: “Η Ανωνυμία δεν απαγορεύεται.Είναι δημιούργημα της ανάγκης να μπορεί να εκφράζεται κάποιος ελεύθερα και χωρίς πιέσεις.Είναι το δικαίωμα να εκφράζει κάποιος τα όσα νοιώθει και πιστεύει,χωρίς να υποχρεούται να απολογείται, στον γνωστό, τον φίλο, τον συγγενή που θα επιχειρεί να σταματήσει τα όσα θέλει να πει και να καταδείξει… Η Ανωνυμία είναι κατάκτηση της ελευθερίας της έκφρασης και έχει κανόνες.Έχει αξίες, έχει όρια, έχει αρχή και τέλος.Και είναι βέβαιο και αποδεδειγμένο,πως όπου σωστά χρησιμοποιείται,όπως συμβαίνει με τον Παρατηρητή, προσφέρει τα μέγιστα στην υπόθεση της Δημοκρατίας και της ανταλλαγής των ιδεών”.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ τα “εργαλεία” της σημερινής δημοτική αρχής και σκεφτείται το ΜΕΛΛΟΝ του δήμου, με τους ίδιους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ στο τιμόνι του! Και όταν λέμε για τιμόνι, διαβάστε και ένα σημερινό… ποιήμα τους, αναρτημένο στο διαδίκτυο από τον πρόεδρο το νομικού προσωπου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

“Σαν βγείς στον πηγαιμό ψάχνοντας για την Ιθάκη,
γύρνα πίσω βρε κουτέ, για να στον πεί ο Γιασεμάκης.
Και αν δεν τον ξέρει ούτε αυτός, ο όμορφος Γιωργάκης,
έχει μέντορα σωστό τον Ξύλο τον Σπυράκη.
Αυτοί όλα τα ξέρουνε και πάντοτε φωνάζουν,
μα την φωνή του κόσμου δεν ακούν και μια ζωή στενάζουν.
Και τον καημό τους σβήνουνε, με ένα ποτηράκι
στου σουβλατζή το μαγαζί, με πίτα καλαμάκι”!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΩΡΩΠΟΥ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΡΩΠΟΥ!

Να την χαίρονται ΟΣΟΙ θέλουν να μπορεί να τους ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

 

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: Μάχιμη Πόλη

Απάντηση