Απολογία της Δημοτικής Αρχής για το 1,5 εκατ. που χάθηκε, αλλά ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα ερωτήματα!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφού πέρασαν δύο 24ωρα και υπό την πίεση της κοινής γνώμης, η δημοτική αρχή του κ. Ρούσση αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στους δημότες του Ωρωπού για τους χειρισμούς της στο θέμα των βεβαιωμένων οφειλών της “Νέας Οδού”, ύψους 1.433.000 ευρώ και συγκεκριμένα για το γεγονός πως δεν παραστάθηκε στο 20 Τριμελές Εφετείο Αθηνών, στο οποίο ο Δήμος Ωρωπού έχασε την δίκη για αυτό το 1.433.000 ευρώ.

Μας λέει στην “ΑΠΟΛΟΓΙΑ” της η δημοτική αρχή Ρούσση:

α) έπεται και η βεβαίωση σε χρηματικό κατάλογο και άλλων αξιόλογων ποσών, τα οποία προκύπτουν από την επιβολή δημοτικών τελών για όσο ο Νόμος το επιτρέπει, ήτοι μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.” ….Αλήθεια έχουν περάσει 2 χρόνια και κάτι μήνες… Γιατί δεν τα βεβαιώσατε κύριοι της δημοτικής αρχής ;;;;;;; Έπρεπε να γίνει τόση φασαρία για να κάνετε την εξαγγελία της βεβαίωσης στο μέλλον;;;;;;;;

β) Στις τρεις εξ αυτών, ο Δήμος είχε παρασταθεί και σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, στη δε τέταρτη, δεν παραστάθηκε για λόγους, οι οποίοι δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα της δίκης.”  …….Μας λένε δηλαδή πως κάνουν επιλογή σε ποιά δίκη θα παραστούν ……Ποιός κάνει αυτή την επιλογή;;;;;;; Και με ποιά άραγε κριτήρια γίνεται η επιλογή;;;;;

γ) το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, ανεξάρτητα από την παράσταση ή μη του Δήμου στο αρχικό Δικαστήριο» και πως ‘‘ Το θέμα όμως δεν είναι το αν ο Δήμος παραστάθηκε ή όχι σε ένα δικαστήριο”……. Με αυτή την λογική θα πρέπει να καταργηθούν τα Πρωτοδικεία,να καταργηθούν τα Εφετεία και να πηγαίνει κάποιος απ’ευθείας στο ΣτΕ. Εκτός αν θέλουν να καταργήσουν και το ΣτΕ και να πηγαίνουν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Όσο για την υπόλοιπη “απολογία”, γνωστά τα όσα αναφέρει….. Αναμενόμενη η λασπολογία για την αντιπολίτευση που δεν τους προσκυνά…… ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως στα ερωτήματα:

  • Γιατί δεν εκπροσωπήθηκε ο δήμος στην δίκη ;
  • Ποιός ευθύνεται για την μη εκπροσώπηση του δήμου;
  • Γιατί ανέβαλε την έγκριση ορισμού δικηγόρου από την Οικονομική Επιτροπή, ενώ ήταν θέμα της ημερήσιας διάταξης;
  • Υπάρχουν και άλλες δίκες στις οποίες δεν παραστάθηκε ο δήμος ;;;
  • Ελπίζουμε στην επόμενη “απολογία” τους να απαντήσουν και στα ερωτήματα που έχουν σημασία …

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Απάντηση