ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ: “Δεν είναι παράνομος όποιος θέλει τον Νόμο!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι σε όλους τους συνδημότες μου γνωστό ότι, ο καθένας που έχει αντίθετη άποψη και θέση με το Δήμαρχο και τη Δημοτική του Αρχή, βρίζεται και λασπώνεται χωρίς φραγμό από τους ανώνυμους κουκουλοφόρους, δορυφόρους και χειροκροτητές μιας αλαζονικής εξουσίας, που σήμα κατατεθέν της είναι η αδιαφάνεια στα πάντα!

Εμένα αυτή η εξουσία μου έκανε σήμερα την «τιμή» να ασχοληθεί μαζί μου με επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου, πέρα από την ασχολία και των κατευθυνόμενων κουκουλοφόρων της, γιατί, κατ’ αυτήν, είσαι «εχθρός του τόπου» όταν θέλεις να επικρατεί η νομιμότητα σε κάθε πράξη που αφορά την τύχη αυτού του Δήμου και όχι η αυθαιρεσία, το «έτσι θέλω», το «έτσι μου αρέσει»«εγώ είμαι ο Νόμος»!

Κάποιοι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής μπορεί να έχουν αντικαταστήσει την νομιμότητα στις διαδικασίες που ακολουθούν με την αυθαιρεσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παράνομος όποιος θέλει τον Νόμο! Αντιθέτως, όποιος προσπαθεί να παρουσιάζεται για Νόμος, είναι ολοφάνερο ότι βολεύεται από την παρανομία! Με ό,τι βέβαια αυτό σημαίνει σε μια διοίκηση.

Ό,τι έκανε λοιπόν η Δημοτική Αρχή με τον φωτισμό της Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης, μπράβο που επιτέλους σκέφτηκε να το κάνει, αλλά όχι όμως αυθαίρετα και με αδιαφάνεια όπως ήθελε! Αυτή η αυθαιρεσία και η αδιαφάνεια έχουν καθηλώσει τον πανέμορφο τόπο μας στην στασιμότητα και την κρατική ανυποληψία! Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτόν τον τόπο, τους εαυτούς μας και κυρίως τα παιδιά μας!

Εγώ προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα, που μετά την παρέμβασή μου για νόμιμες διαδικασίες, το θέμα του φωτισμού της Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή έστω και καθυστερημένα, για νόμιμες διαδικασίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου!

Η απόφαση αυτή και μόνο της Δημοτικής Αρχής με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ! Και όσον αφορά αυτό που αναφέρει το δημοτικό Δελτίο Τύπου για “καταγγελίες ανυπόστατες, που η μία μετά την άλλη παίρνουν τον δρόμο για το αρχείο των υπηρεσιών, όπου και απευθύνονται”, το μόνο που έχω να πω και να δείξω στους συνδημότες μου είναι ότι, δυστυχώς, οι υπηρεσίες αυτές που αναφέρει… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ των πράξεων της Δημοτικής Αρχής Ρούσση!!! Έτσι απλά και χωρίς ντροπή! Έρχεται όμως σύντομα και ο καιρός αυτός του ΕΛΕΓΧΟΥ!

Έτσι απλά και για εμένα, τουλάχιστον μου αρκεί να το προσπαθώ!


* ο Ανδρέας Μπαλόκας είναι μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού.

Απάντηση