Καρναβαλικές εκδηλώσεις απ’ άκρη σ’ ακρη στο Δήμο Ωρωπού!

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια άκρως εορταστική ημέρα, ήταν η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με πολύ χορό, τραγούδι και κέφι για μικρούς και μεγάλους στο Δήμο μας. Οι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί και λοιποί σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και η παρουσία τους στα τοπικά δρώμενα σε Χαλκούτσι, Μαρκόπουλο, Κάλαμο, Καπανδρίτι,  Πολυδένδρι και Μαλακάσα ήταν αν μη τι άλλο,  εντυπωσιακές!!!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου ξεπέρασε φέτος κάθε προσδοκία και παρουσίασε ένα τρελό τρελό καρναβάλι!

Στο Μαρκόπουλο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ» ετοίμασαν ένα αποκριάτικο γλέντι με μουσική, χορό,  τραγούδι και άναμμα φωτιάς για να καεί ο βασιλιάς Καρνάβαλος.

 

Στην πλατεία του Καλάμου, ο Μορφωτικός, Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος διοργάνωσε ένα μοναδικό καρναβάλι , με τη συμμετοχή και άλλων Συλλόγων, με πολλά άρματα δίνοντας έτσι τη δική του νότα στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Εν συνεχεία, στο Καπανδρίτι ξεχύθηκαν στους δρόμους μικροί και μεγάλοι γιορτάζοντας και το φετινό καρναβάλι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσιάζοντας όλα όσα ετοίμαζαν καιρό τώρα για την συγκεκριμένη μέρα.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολυδενδρίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και το Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών παρουσίασε μια όμορφη παρέλαση αρμάτων και όχι μόνο, με πολλούς καρναβαλιστές που χάρηκαν με την ψυχή τους το αποκριάτικο γλέντι που ακολούθησε.

Το παραδοσιακό έθιμο της «Βάλεζας» αναβίωσε στη Μαλακάσα από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Μαλακάσας «Φύση και Δράση» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μαλακάσας, κλείνοντας έτσι χρονικά με έναν άριστο τρόπο τις εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας.

 

Εμείς με τη σειρά μας να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κόπιασαν και βοήθησαν για όλες αυτές τις πανέμορφες γιορτές και να ευχηθούμε  Καλή Σαρακοστή με υγεία, ευημερία!!!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση