Ο μεγαλόκαρδος . . . “Βασιλάκης Καΐλας”.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παρεξηγήθηκε το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” της δημοτικής αρχής, γιατί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Γιώργος Γιασημάκης και Άγγελος Χατζηιωάννου, αν και δεν καλέστηκαν, “τόλμησαν” να παραστούν στην κοπή της πίτας του ΝΠΔΔ Πολιτισμού.

Προφανώς είναι ανεπιθύμητοι για την διοίκηση του ΝΠΔΔ και “λογικό” είναι αυτό από την στιγμή που αυτοί οι σύμβουλοι ξεσκέπασαν την ιστορία με την χρήση του εικονικού τιμολογίου από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ.Τόλια Μιχάλη, το οποίο -σύμφωνα με τον κ. Τόλια- είχε εκδώσει ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού κ.Θεοδώρου Ανδρέας.

Ο “τοποτηρητής των συμφερόντων” αφού παραδέχεται πως ήταν παράνομη η χρήση του τιμολογίου ….προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός γράφοντας πως είναι μόνο 300 ευρώ και ήταν ένα “ατυχές γεγονός”.

Προσπαθεί επίσης ως νέος “Βασιλάκης Καΐλας” να μας πείσει πως “αμάρτησε” για τον παιδικό σταθμό Καλάμου, ενώ την ίδια στιγμή στον προϋπολογισμό υπήρχε κωδικός για την κάλυψη αυτών των αναγκών του παιδικού σταθμού και θα μπορούσε η όποια διαδικασία να γίνει με νόμιμες ενέργειες.

Αυτό που δεν μας λέει όμως, είναι εάν υπάρχουν και άλλα τιμολόγια του κ.Θεοδώρου προς το ΝΠΔΔ και πόσο είναι το συνολικό ύψος των χρημάτων σε αυτά τα τιμολόγια; Αλήθεια υπάρχουν και άλλα τιμολόγια ;

Αλλά η απάντηση από όσα γνωρίζουμε είναι πλέον στην αρμοδιότητα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ και του εισαγγελέα.

Λίγο μετά προσπαθεί να μας πείσει πόσο καλός είναι ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Τόλιας που ο κόσμος κατέκλυσε την αίθουσα για την κοπή της πίτας για να τον ακούσει να “απολογείται” μεταξύ άλλων και για το τιμολόγιο.

Αλλά αυτό που δείχνει το μέγεθος της απελπισίας του “τοποτηρητή” και των συν αυτώ παρατρεχάμενων, είναι πως στην προσπάθεια “αγιοποίησης” του κ.Τόλια, χρησιμοποιεί, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, την βράβευση του Πρωταθλητή Ελλάδας στο  kickboxing Γιάννη Χατζηιωάννου, ο οποίος τυγχάνει να είναι από τον Ωρωπό και γιος του Άγγελου Χατζηιωάννου, για να μας δείξει πόσο καλό παιδί και υπεράνω είναι ο πρόεδρος, που “δεν επέτρεψε σε κανέναν να φέρει την παραμικρή αντίρρηση.”

Τι ακριβώς θέλετε να πείτε; Πως υπήρξαν μέλη της δημοτικής αρχής που είχαν αντιρρήσεις για την βράβευση ενός παιδιού από τον τόπο μας, γιατί είναι γιος συμβούλου της αντιπολίτευσης;

Έμμισθοι, κατ’επάγγελμα μεγαλόκαρδοι, δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στο αφεντικό σας, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει.Το σημαντικό είναι πως προσφέρετε κακές υπηρεσίες στον τόπο και πάνε στον “βρόντο” τα λεφτά μας.

Φτάνει πια ο αυτοθαυμασμός σας και σταματήστε να αυτοχειροκροτήστε !!!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση