Οι “κακές γλώσσες”, το Καπανδρίτι και ο εισαγγελέας!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θέμα συζήτησης καθημερινά στο Καπανδρίτι, η συχνή παρουσία των μελών της δημοτικής αρχής το τελευταίο διάστημα.

Τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο. Και τι δεν ακούγεται.

Από το ότι θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές το 2018 και γι’αυτό θυμήθηκαν τώρα το Καπανδρίτι, πως ετοιμάζεται νέος συνδυασμός στον οποίο ηγετικό ρόλο θα έχει ο Βελτανιώτης και θα ηγηθεί ο Δέδες-αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα-, πως είναι στα πρόθυρα δημιουργίας νέου δήμου των πάνω χωριών-μέχρι και το όνομα του νέου δήμου συζητούν- και πολλά άλλα.

Αυτή η έντονη φημολογία μας κίνησε το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε και να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Έτσι αρχίσαμε να επικοινωνούμε με γνωστούς και φίλους οι οποίοι συχνάζουν σε όλα τα μαγαζιά του Καπανδριτίου.Την απάντηση την πήραμε στο τελευταίο μαγαζί που βρεθήκαμε για καφέ και κουβεντούλα.

Εκεί λοιπόν μας καλωσόρισαν οι θαμώνες και πριν προλάβουμε να κάτσουμε άρχισαν να μας κάνουν τις ερωτήσεις που εμείς θέλαμε να τους κάνουμε.

Η παρέα όλο και μεγάλωνε και ο καθένας έλεγε την άποψη του, αλλά ουσιαστική απάντηση δεν είχαμε πάρει, μέχρι την στιγμή που ο μεσήλικας κύριος του διπλανού τραπεζιού αποφάσισε να συμμετάσχει στην συζήτηση και η παρέμβασή του ήταν αφοπλιστική και καθοριστική:

“Αυτά που λέτε είναι κουραφέξαλα.Να σας πω εγώ γιατί μαζεύονται όλοι αυτοί εδώ.Ο εισαγγελέας τους φώναξε για να καταθέσουν για τα “καλά που έχουν κάνει”. Αλλιώς σιγά να μην έρχονταν στο Καπανδρίτι.”

Ξαφνικά οι συζητήσεις σταμάτησαν.Η παρέμβαση από το διπλανό τραπέζι, χάλασε όλα τα σενάρια που είχαν γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή και η απότομη προσγείωση στην “πραγματικότητα” έδωσε τροφή για νέα σενάρια και νέες έρευνες σχετικά με τα θέματα που κλήθηκαν να καταθέσουν.

Ένα είναι όμως σίγουρο. Ο εισαγγελέας ερευνά. Το τι ακριβώς ψάχνει δεν το γνωρίζουμε.

Αλλά θα το ψάξουμε και να είστε σίγουροι πως μόλις το μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ . . .

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση