Αρβανίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος Καλάμου “ΜΠΕΣΑ”: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του Αρβανίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου Καλάμου ΜΠΕΣΑ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Σε μια όμορφη και ζεστή τελετή στον εκθεσιακό χώρο του συλλόγου η Πρόεδρος  κα. Μαρία Γκικάκη υποδέχθηκε τους φίλους του αρβανίτικου συλλόγου. Άριστη η οργάνωση της εκδήλωσης από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  όπου μεταξύ άλλων πρόσφεραν φρεσκοψημένες τηγανίτες , καφέ και τσίπουρο για όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκπλήξεις και πρωτότυπα δώρα δόθηκαν σε όλους όσοι κλήθηκαν να κόψουν το κομμάτι τους ευχόμενοι για το νέο έτος.

Παρόντες, ο επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας κ. Γιώργος Γιασημάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αρμυριώτης, Άγγελος Χατζηιωάννου, ο τοπικός Σύμβουλος Καλάμου κ.Γιάννης Παπαπέτρου, ο τοπικός Σύμβουλος Σκάλας Ωρωπού κ. Δημήτρης Ελεύθερας και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

 

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προξένησε η, για μια ακόμη φορά, απουσία του δημάρχου από μια σημαντική πολιτιστική εκδήλωση του Καλάμου, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες για την συνύπαρξή του με τον Αντιδήμαρχο Καλάμου κ.Δέδε Κωνσταντίνο και το αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσά τους.

Παρευρέθηκαν επίσης ο κ.Λούπης Νίκος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ωρωπού «Ο Ασωπός», ο κ.Βλαντής Γιώργος από την ΕΣΠΑΑΚΑ, η κα. Βλάχου Βασιλική από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκάλας Ωρωπού, ο κ.Καζάλης Αντώνης από τον Αγ.Κωνσταντίνο, εκπρόσωποι συλλόγων από την Αγ.Μαρίνα, την Αγκώνα, την Ποσειδωνία και πλήθος κόσμου.

Απάντηση