“Νοητικά άλματα… και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο τελευταίο του “άρθρο” ο “Λαϊκός Τοποτηρητής” αφήνει να εννοηθεί, πως έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες, είναι όλα έτοιμα και ξεκινά ένα σπουδαίο έργο.

Για να πετύχει τον σκοπό του βάζει και ένα “πιασάρικο” τίτλο: “Ξεκινά το έργο της αποχέτευσης των Ωρωποχωρίων, Αυλώνα και Μαρκοπούλου” και προχωρά σε νοητικά άλματα ανάλυσης του θέματος ώστε κανείς να  μη μπορεί να καταλάβει τίποτα -όχι πως έχει καταλάβει αυτός τι γράφει- και έτσι να καταφέρει να παραπλανήσει για μία ακόμη φορά τους δημότες του Ωρωπού.

Δεν θα μπούμε στην ουσία του θέματος και γιατί επί 3,5 χρόνια δεν είχε γίνει το αυτονόητο. Να πάει προς συζήτηση δηλαδή το θέμα στην οικονομική επιτροπή και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Θα σταθούμε σε αυτό που επανειλημμένα κάνει να παρουσιάζει ακόμα και την πρόθεση, την εξαγγελία ή το ξεκίνημα ανάθεσης των διαδικασιών μιας μελέτης, ως ξεκίνημα έργου!

Για να καταλάβουμε τι έγινε στην οικονομική επιτροπή για τον βιολογικό καθαρισμό θα αναφέρουμε, ένα απλό παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε πως κάποιος θέλει να φτιάξει ένα σπίτι και συζητά με την οικογένεια του και τους φίλους του, σε ποιόν Πολιτικό Μηχανικό θα αναθέσει την μελέτη, το σχέδιο και την έκδοση αδείας της οικοδομής.

Ρωτά λοιπόν ποιος είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος Μηχανικός για να πάει σε αυτόν.

Οι φίλοι του, του προτείνουν να επισκεφθεί μερικούς Μηχανικούς να συζητήσει μαζί τους και να πάρει προσφορές.

Ο “ήρωάς μας” ξεκινά λοιπόν και παίρνει γραπτές προσφορές, τις οποίες όμως τις έχει κλειστές σε φακέλους.

Κάποια στιγμή και αφού έχουν περάσει 3,5 χρόνια, αποφασίζει να τους ανοίξει και να δει τις προσφορές .

Αλλά πριν ακόμα τους ανοίξει για δει τι γράφουν, αρχίζει να διαδίδει παντού πως “ξεκινά το έργο”, δηλαδή η οικοδομή.

Χωρίς να ξέρει ακόμα, ποιός Μηχανικός θα κάνει το σχέδιο, την μελέτη και πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση άδειας.

Χωρίς ακόμα να έχει αγοράσει το οικόπεδο που έχει βρει, γιατί δεν είναι σίγουρος αν του αρέσει.

Χωρίς να έχει τα χρήματα ή να ξέρει από που θα χρηματοδοτηθεί το έργο…

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία. Πρέπει να διαδίδει παντού πως το έργο ξεκινά, έτσι για να δείξει πως κάτι κάνει και να μη νομίζουν πως κάααααααθεται!!!!!!!

Με αυτά τα λίγα μπορούμε να κατανοήσουμε, τα νοητικά άλματα, ακούσια ή εκούσια του “Λαϊκού τοποτηρητή”, στην προσπάθειά του να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον εργοδότη του, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση και παρουσιάζεται τουλάχιστον υποτονικός, το τελευταίο διάστημα, γεγονός που είναι γνωστό σε όσους κινούνται στην “Αυλή του Δημαρχείου”.

Δεν γίνεται όμως με ψέματα και παραμυθάκια να τον ξυπνήσετε. Είναι φανερό πλέον πως εργοδότης έχει κουραστεί, έχει βαρεθεί και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως δεν μπορεί πια ή δεν αντέχει πια και προτιμά το FB ή το play station ! 

Ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει και σύντομα θα είστε μια δημοτική αρχή που έκλεισε την θητεία της με έργο ένα μεγάλο μηδενικό !

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Η διαχειριστική ομάδα του Οropos Voice.

Απάντηση