ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ: “Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια.”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο “ψευδόμενος Διάβολος” Γιόζεφ Γκέμπελς βρήκε μιμητές όχι μόνο στις τεχνικές του, αλλά ακόμη και στο όνομα του “επίσημου οργάνου” προπαγάνδας.

Λαϊκό Παρατηρητή είχε ονομάσει ο Γκάουλαϊτερ του Βερολίνου την εφημερίδα του, την δόξα του οποίου ζήλεψε ο σύγχρονος “ιδεολογικός καθοδηγητής” και δημιούργησε τον “καθρέπτη-οφθαλμαπάτη” της παράταξής τους που προσπαθεί να αποκρύψει την πραγματική εικόνα τους.

Τα εικονικά τιμολόγια,τις απ’ευθείας αναθέσεις τις χωματερές,τα σκουπίδια και τους εργολάβους.

Από ψέμα σε ψέμα και από συκοφαντία σε συκοφαντία έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι.

Να αποδίδει την παράληψη της λέξης “ελάσσονας” από τον συντάκτη ενός άρθρου σε ένα site στον Γιώργο Γιασημάκη και μέσα στην κουτοπονηριά του (σε αυτό καμία σχέση δεν έχει με το είδωλό του) να πάει ακόμη παραπέρα νομίζοντας πως μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση .

Αστεία προσέγγιση μίας παράληψης, από έναν αστείο προπαγανδιστή των συμφερόντων τους.

Ήσσονος σημασίας θέματα προβάλλονται από το “ΕΜΜΙΣΘΟ Επίσημο Όργανο” για να καλύψει “την βρώμα που ξεχείλισε και δεν χωράει κάτω από το χαλάκι”, σύμφωνα με τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου !!!

Για πόσο ακόμα νομίζετε πως θα μπορείτε να κοροϊδεύετε τους δημότες του Ωρωπού;

Έχουν περάσει ήδη τρεισήμισι χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τους “έμπειρους” κοινοτάρχες και το μόνο που είδαμε, είναι σπατάλες του δημοτικού χρήματος, εικονικά τιμολόγια, αναθέσεις σε “κολλητούς”, γελοίες εκπτώσεις σε διαγωνισμούς που αποτελούν παγκόσμιο ρεκόρ, διπλασιασμό του κόστους του νερού και σύντομα θα έρθει αύξηση στα τέλη καθαριότητας λόγω της παραχώρησης σε εργολάβο της αποκομιδής των απορριμμάτων ή απολύσεις εργαζομένων .

Υπάρχει όμως ένα “έργο” της δημοτικής αρχής και οφείλεται στις “φιλότιμες” προσπάθειές της να γίνει ο Ωρωπός μια απέραντη χωματερή (λατομείο Ντουμάνη και 3 “πράσινα σημεία” σε Κάλαμο-Αφίδνες και Σκάλα Ωρωπού. Το Συκάμινο έχει τα δικά του “πράσινα σημεία” και είναι εκτός σχεδιασμού) .

Δεν μπορείτε πλέον να κρύβεστε,δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε, δεν μπορείτε να παραπληροφορείτε.

Σας πήρανε χαμπάρι. Τα ψέμματα τελειώσαν.

Απάντηση