Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Κωνσταντίνου.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Κωνσταντίνος Νέων Παλατίων Ωρωπού έκοψε σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του συλλόγου.

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση , πολύ καλά οργανωμένη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και από τα μέλη του συλλόγου όπου μεταξύ άλλων προσέφεραν και κεράσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Άριστος οικοδεσπότης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Καζάλης , ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά!

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Γιώργος Γιασημάκης στον σύντομο χαιρετισμό του είπε:

 

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άγγελος Χατζηιωάννου ευχήθηκε να είναι καλό και ευλογημένο το 2018. Επίσης τόνισε ότι οι σύλλογοι είναι αυτοί που αναδεικνύουν τα προβλήματα του τόπου και αγωνίζονται για το κοινό καλό ανιδιοτελώς . Ένας από αυτούς του συλλόγους είναι και ο Αγ. Κωνσταντίνος , ένας από τους παλαιότερους συλλόγους του δήμου μας και έκλεισε το λόγο του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους.

Την “παράσταση έκλεψε” ο χαιρετισμός  του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του  Λιμενικού Ταμείου κ.Ανδρέα Μπαλόκα ο οποίος μεταξύ των ευχών προς τους παρευρισκόμενους  ευχήθηκε στον Δήμαρχο  για το νέο έτος  λιγότερες απ’ ευθείας αναθέσεις!

Ο τοπικός Σύμβουλος της Σκάλας Ωρωπού κ. Δημήτρης Ελεύθερας ευχήθηκε υγεία, αισιοδοξία και καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου που εθελοντικά προσφέρουν για το γενικό καλό. Το κομμάτι του το αφιέρωσε σε όλα τα μέλη του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  μέλη της δημοτικής αρχής, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Ανατολικής Αττικής και Πρόεδρος της Ν.Ε.Ο Σ.Ω. κ.Αθανασόπουλος Παναγιώτης , ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού   “Ο Ασωπός” Νίκος  Λούπης,  ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων Μιχάλης Πολυχρόνης,  η πρόεδρος του  Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού Βλάχου Βασιλική, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Βόσπορος” Βαρβέρης Στέλιος , ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού και  Λαογραφικού  Συλλόγου Κρητών ” Η Κρήτη”  Μπαφάκης Μιχάλης καθώς και πλήθος κόσμου!


Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

 

 

Απάντηση