Προσοχή στο χαλάκι να μην σκοντάψετε !!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε σύγχυση διαπιστώνουμε ότι βρίσκεται η επικοινωνιακή ομάδα του κ.Ρούσση, προφανώς θορυβημένη από την αποτυχία, της μέχρι σήμερα τακτικής της.

Αποφάσισε να σταματήσει να μιλάει για σκληρή αντιπολίτευση που δέχεται ο κ. Ρούσσης, η οποία δεν τον αφήνει να κάνει τα “δικά του” και άρχισε ως σουπιά, να “αμολάει μελάνι” για να θολώσει τα νερά κάνοντας λόγο για “ανούσια” αντιπολίτευση.

Και τι δεν λέει το “ΈΜΜΙΣΘΟ”  όργανο, το οποίο είναι πρόθυμο να γράψει οτιδήποτε αρκεί να “πέφτει” ο μισθός γιατί όπως λέει είναι δύσκολες εποχές.

Τι για συνεργασίες που ναυάγησαν, τι “το γέμισε το ντουφέκι ο Οικονομάκος” και έγινε σεισμός στον Κότρωνα, τι “ότι ο Γιασημάκης δεν κάνει πίσω”,  “ότι δεν κάνει για δήμαρχος γιατί δεν είναι ηγέτης”, γιατί μαζεύει “ότι περισσεύει” … και πολλά άλλα “κολακευτικά” για τον κ. Γιασημάκη.

Νοητικά άλματα και εγκεφαλισμοί που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε, ίσως να πρέπει να το κοιτάξουν αυτό, πριν προχωρήσει περισσότερο.

Τους ενοχλεί προφανώς που ο κ.Γιασημάκης και η ομάδα του δεν τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν με τους ”κουμπάρους”, δεν τους αφήνει σε ησυχία με το εικονικό τιμολόγιο που ο κ.Τόλιας Μιχάλης παραδέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως χρησιμοποίησε.

Τους ενοχλεί που δεν άφησε τις παραποιημένες αποφάσεις και πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου να περάσουν έτσι.

Τους ενοχλεί που τους ρωτά συνέχεια, για τα εκατοντάδες κυβικά μπετό που “χάθηκαν”, για τις τεράστιες αυξήσεις στο τιμολόγιο του νερού που έκαναν, παράλληλα με διαγραφές νερού εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για τους διαγωνισμούς που δίνονται με εκπτώσεις 0,005%, για τα σκουπίδια που δόθηκαν με 6.500.000 ευρώ περίπου και έκπτωση 2% και σχεδόν διπλασίασαν τα έξοδα του δήμου και θα κληθούν οι δημότες να πληρώσουν το “μάρμαρο” πολύ σύντομα.

Τους ενοχλεί γιατί έβγαλε στη φόρα τον σχεδιασμό τους για “παράδοση” σε εργολάβους και του φωτισμού μετά την καθαριότητα.

Τους ενοχλεί γιατί ο κ.Γιασημάκης τους ξεσκέπασε με την χωματερή που ο κ.Ρούσσης ζήτησε με έγγραφό του να γίνει στο λατομείο Ντουμάνη.

Με λίγα λόγια τους ενοχλεί που η Δυναμική Πολιτεία κάνει την δουλειά της σωστά και δεν μπορούν αυτοί να κάνουν ότι θέλουν.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμα αλλά νομίζουμε πως δεν είναι αναγκαίο διότι πλέον οι δημότες του Ωρωπού τα γνωρίζουν και έχουν άποψη.

Το σίγουρο είναι πως η πολιτική του Κοινοτάρχη του 1960 θα συνεχιστεί.

Όσο βλέπουν πως στενεύουν τα χρονικά περιθώρια ,όσο τους ελέγχουν εκτός της αντιπολίτευσης, οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης και ο Εισαγγελέας, τόσο θα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με ΨΕΜΑΤΑ και να τρομοκρατήσουν όσες φωνές μιλάνε ελεύθερα.

Βέβαια θα χρειαστούν και άλλους αποτυχημένους “επιχειρηματίες” γεμάτους εμπάθεια και μίσος για συνδημότες τους, για να τους δώσουν τίτλο, μισθό και σαφείς οδηγίες για λάσπη και ψέμα.

Τους χαλάτε τα σχέδια κύριοι της Δυναμικής Πολιτείας και θα σας βρίσουν  ακόμη πιο πολύ.

Τους χαλάτε τα σχέδια κ.Γιασημάκη και θα ακούσετε πολλά ακόμα.

Είναι σίγουρο πως όσο τους ελέγχετε, τόσο θα ξαμολάνε τους Τοποτηρητές και τους Καρράδες να γράφουν οτιδήποτε μπορεί να σας σπιλώσει και να τους επιτρέψει να διοικούν όπως θέλουν.

Να έρθουμε τώρα στους πανηγυρισμούς για την πιθανή υποψηφιότητα του κ.Οικονομάκου. Δεν είναι μόνο αυτός ο οποίος σκέφτεται να δηλώσει υποψήφιος, είναι και άλλοι που το σκέφτονται .

Εκτός της μοναδικής σίγουρης υποψηφιότητας του Γιώργου Γιασημάκη, ακούγεται στην ”πιάτσα” και πολλά άλλα ονόματα, ανάμεσα σε αυτά του κ.Δέδε Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο ισχυρότερος Αντιδήμαρχος στην δημοτική αρχή Ρούσση.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όμως, είναι πως όλες αυτές οι υποψηφιότητες συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι πρέπει να φύγει η χειρότερη Δημοτική Αρχή που πέρασε ποτέ από τον τόπο μας.

Όλοι αυτοί συμφωνούν πως πρέπει να φύγει ο κ.Ρούσσης.
Όλες αυτές οι υποψηφιότητες θα είναι απέναντι στην υποψηφιότητα Ρούσση. Αυτός δεν τους κάνει και για αυτό τον λόγο σκέφτονται να είναι υποψήφιοι.

Οπότε μην πανηγυρίζεται. Όσοι περισσότεροι είναι, τόσο χειρότερα για την σημερινή δημοτική αρχή.

Και μην ξεχνάτε. Καθρέπτης σας είναι το εικονικό τιμολόγιο, οι απ’ευθείας αναθέσεις και ο κουμπάρος. 

“Δικαιώνεται” άραγε τώρα ο σύμβουλος επικοινωνίας του δημάρχου κ.Τόλιας Πάκης, όταν έγραφε, πριν διοριστεί βέβαια, “Συγχαρητήρια και στον επικεφαλή. Το χαλάκι φούσκωσε,δεν χωράει και πολλά από κάτω.Η βρώμα αρχίζει και ξεχειλίζει” ……….  ;;;

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση