“Εξαφάνιση” Δημάρχου!!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είπαμε να μην ασχοληθούμε άλλο με τον “Τοποτηρητή της δημοτικής αρχής” και τις κοπές πίτας, αλλά όσο και αν θέλουμε να “αγιάσουμε” δεν μας αφήνουν.

Τελευταίο κρούσμα “κατάφορης αδικίας”, η “εξαφάνιση” του Δημάρχου από την κοπή πίτας στην Δημοτική Ενότητα Καλάμου.

Πως το άντεξε και αυτό;

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Καλάμου κ.Κωνσταντίνος Δέδες, σχετικά με την κοπή της πίτας στην Δημοτική Ενότητα Καλάμου, απουσιάζει από το κείμενο η παραμικρή αναφορά στην παρουσία του κ.Ρούσση-εκτός εάν συμπεριλαμβάνεται στους εκπροσώπους φορέων του Δήμου- και από τις 15 φωτογραφίες εμφανίζεται μόνο στην τελευταία, στο πλάι και λίγο πίσω (σημαδιακό ίσως ;;;) από τον Αντιδήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Δέδε.

Η επίμαχη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του κ.Δέδε!

Επειδή τελικά δεν το άντεξε και αυτό ο κ. Ρούσσης, ακολούθησε μία ώρα αργότερα δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του δήμου με την ομιλία του και 14 φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο κ.Δήμαρχος. Έτσι για να σκάσουν αυτοί που τον εξαφάνισαν.

Έχουμε όμως ένα ερώτημα προς το “επίσημο όργανο ενημέρωσης της δημοτικής αρχής”.

Γιατί δεν αντέδρασε και σε αυτή την περίπτωση αναλόγως; Μήπως γιατί ο κ.Δέδες δεν τους αφήνει περιθώρια για “αστειάκια” αυτού του τύπου;

Πληροφορίες αναφέρουν πως το έχει “ξεκόψει” στον “ειδικό σύμβουλο” ,ότι δεν θέλει πολλά πολλά μαζί του.

Την ίδια “αγάπη” βέβαια δείχνει γι’αυτόν στις συζητήσεις του και ο “ειδικός σύμβουλος” ,ο οποίος τον αναφέρει πάντα με το “καλλιτεχνικό” του όνομα και πάντα στάζει μέλι το στόμα του όταν μιλάει γι’αυτον.

Τι σημαίνει όμως αυτή η “εξαφάνιση” του κ. Ρούσση από την ανακοίνωση του κ. Δέδε;

Τίποτα θα πουν οι “λεβέντες” της εξουσίας. Πολλά θα πουν οι έμπειροι παρατηρητές και όχι οι “τοποτηρητές”.

Πιπέρι στα στόματα αυτών που θα πουν………Ούτε να το γράψω δεν θέλω, για να μην θεωρηθώ προβοκάτορας.Δύσκολος ο δρόμος μέχρι το 2019 και γεμάτος λακκούβες, που οι διοικούντες δεν φρόντισαν να κλείσουν.  

Γνωρίζουμε πως θα προσπαθήσουν να εξωραΐσουν και να το υποβαθμίσουν ως ένα τυχαίο γεγονός,αλλά αυτό είναι που έχει πολιτική υπόσταση κ.”Τοποτηρητή” καθώς και οι γαργάρες που κάματε δύο μέρες τώρα, σαν να μη συνέβη ποτέ .

Τα συμπεράσματα δικά σας. Δική μας δουλειά ήταν η ενημέρωση σας.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση