Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος της Νέας Πολιτείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Μπακαράς αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν ευχήθηκε καλή χρονιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημάρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης ,ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που παρευρέθη σε κοπή πίτας του συλλόγου, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονομάκος, ο επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος  Γιασημάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Χατζηιωάννου, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Γαζβινιάν.

Επίσης στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω κ. Στέφανος Δάβρης,  το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας  Σκάλας Ωρωπού Ελεύθερας Δημήτρης, το μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού Ανδρέας Μπαλόκας, το μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκάλας Ωρωπού Διονύσης Καμπιώτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Γιώργος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Π. Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού   “Ο Ασωπός”  Λούπης Νίκος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων Μιχάλης Πολυχρόνης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Ηπειρωτών» Παύλος Ιωάννου, η πρόεδρος του  Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού Βλάχου Βασιλική , ο πρόεδρος του  Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού “Εύξεινος Πόντος” Λεμονίδης Πολυχρόνης, ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Παπαπάνου Ανδρέας, πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Κρητών Δήμου Ωρωπού ” Η Κρήτη”  Μπαφάκης Μιχάλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Μια άριστα διοργανωμένη εκδήλωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου σε μια ιδιαιτέρως ζεστή ατμόσφαιρα  την οποία  πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση