Δεν είναι όλα πολιτική!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάσαμε το άρθρο του “Έμμισθου τοποτηρητή” σχετικά με την κοπή της Βασιλόπιτας στον Πολιτιστικό και Πνευματικό Όμιλο των Νέων Παλατίων και κυριολεκτικά μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η προσπάθειά του,να πολιτικοποιήσει ένα πατροπαράδοτο έθιμο με σπουδαίους συμβολισμούς.

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από το προηγούμενο άρθρο του “Τοποτηρητή”, στο οποίο εξυμνούσε τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων κ.Μιχάλη Πολυχρόνη, ενός ανθρώπου με αναμφισβήτητο ήθος και κύρος αναγνωρισμένο από φίλους και “εχθρούς”, για την συγκεκριμένη εκδήλωση και φρόντισε να μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο ως “επίσημο όργανο πολιτικής της δημοτικής αρχής”, υπενθυμίζοντάς μας παράλληλα και τον λόγο ύπαρξής τους.

Όχι βρε “λεβέντες” της εξουσίας δεν έχει “πολιτική υπόσταση” η κοπή της Βασιλόπιτας από ένα Πολιτιστικό και Πνευματικό Όμιλο.Θρησκευτικό έθιμο είναι!

Όχι βρε “καλαμοκαβαλλάρηδες”, δεν έχει “πολιτική υπόσταση” η βράβευση των αριστούχων μαθητών, επειδή έτυχε να είναι παιδιά ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά αυτού του τόπου. Ίσως κατά την γνώμη σας θα έπρεπε αυτά τα παιδιά να τα εξαιρέσουμε από ανάλογες εκδηλώσεις για να μη φωτογραφίζονται με τους γονείς τους.

Που είδατε βρε “πουλάκια μου” την προσπάθεια προβολής των “αρεστών”, όπως γράφετε, όταν στην ανακοίνωση του συλλόγου δεν αναφέρεται κανένα άλλο όνομα πολιτικού εκτός του κ.Ρούσση και του Δημάρχου Τανάγρας κ.Περγάλια,του οποίου το παιδί ήταν το ένα από τα δύο που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΤΙΑΝΩΝ…
“Στιγμιότυπα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου. Μετά την ομιλία του προέδρου κο Μιχάλη Πολύχρονη ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός του δημάρχου Ωρωπού κο Ρουση Θωμά και του Δημάρχου Τανάγρας κο Περγαλια Βασίλη. Μετά ακολούθησαν οι βραβευσεις της οικογενειας Βουλγαρη εις μνημη του Αθανασιου Βουλγαρη, του πρωτου μαθητη που επετυχε την εισαγωγη στην τριτοβαθμια εκπαιδευση καθως και της μαθητριας που αριστευσε με βαση το απολυτήριο λυκειου. Ακολουθησε η βραβευση των μαθητων που αποτελουσαν μελη των χορευτικων τμηματων του Ομιλου. Τέλος η παιδική χορωδία και η χορωδία ενηλίκων μας τραγούδησαν κάλαντα και μικρασιατικά τραγουδια.”

Που είναι η  “πασιφανέστατη προσπάθεια προβολής συγκεκριμένων προσώπων,αρεστών σε ολίγους ή σε ένα και μοναδικό” ;;;

Μήπως τελικά θέλατε να απαγορεύσουν στους γονείς να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους ; 

Δεν είναι όλα πολιτική,όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε.

Δεν γίνονται όλα για την εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Υπάρχουν και ανθρώπινες στιγμές στην ζωή.

Ήταν τόσο προσεκτικός ο κ.Πολυχρόνης με τις διατυπώσεις ,στην προσπάθειά του να αποφύγει αυτό που τελικά δεν απέφυγε, που στην εκδήλωση προσφώνησε μόνο τα μέλη της δημοτικής αρχής και τον Δήμαρχο Τανάγρας. Ήταν τόσο προσεκτικός που το 90% των ομιλιών έγινε από μέλη της δημοτικής αρχής και κανείς από τους συμβούλους της “Δυναμικής Πολιτείας” δεν προσφωνήθηκε και δεν έκανε χαιρετισμό, αλλά και να ήθελε, πράγμα που δεν το πιστεύουμε, δεν θα μπορούσε να αποφύγει τον χαιρετισμό του κ.Γιώργου Γιασημάκη ως πατέρα του βραβευθέντα φοιτητή.

Σταματήστε λοιπόν να κάνετε υποδείξεις προς συμμόρφωση σε ανθρώπους του ήθους,του κύρους και της αναγνώρισης του Μιχάλη Πολυχρόνη,αλλά και σε οποιονδήποτε Πρόεδρο Συλλόγου και πολύ περισσότερο σταματήστε να “απειλείτε”, υπενθυμίζοντάς μας συνεχώς την παρουσία σας, διότι δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στους εργοδότες σας.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση