Απόστολος Γιασημάκης & Άγκυ Περγάλια βραβεύτηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε μια όμορφη εκδήλωση ο Πολιτιστικός Όμιλος Νέων Παλατίων έκοψε την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου κ. Πολυχρόνης Μιχάλης αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους , με έναν μεστό λόγο έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία των Παλατιανών από την Προκόννησο έως τα πρόσφατα χρόνια, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αποκαλύπτοντας ήθη και έθιμα που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο!

Μετά την καθιερωμένη κοπή πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου κ.Πολυχρόνη και από την κα Βούλγαρη εις μνήμην του συζύγου της κ. Αθανασίου Βούλγαρη στους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Πιο συγκεκριμένα στον Απόστολο Γιασημάκη για την υψηλότερη βαθμολογία που πέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών αλλά και στην Άγκυ Περγάλια για την υψηλότερη επίδοση που πέτυχε με βάση το απολυτήριο και την εισαγωγή της στο τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.  Επίσης βραβεύτηκαν τρεις ακόμη μαθητές, μέλη του Ομίλου για τις επιδόσεις τους.

 

Βραβεύτηκαν ακόμη τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Ομίλου, που μας προσέφεραν μοναδικές στιγμές με τις καλοκαιρινές παραστάσεις τους αλλά και τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας καθώς και της Χορωδίας Ενηλίκων που τραγούδησαν τα κάλαντα και μικρασιάτικα τραγούδια.

  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Ρούσσης και μέλη της δημοτικής αρχής, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Μιχάλη Πολυχρόνη για την φιλοξενία, δώρισε στον Όμιλο μια Ταναγραία και ένα φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Τανάγρας.

 

 

Επίσης παρόντες ήταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Γιασημάκης ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε υγεία, χαρά, αισιοδοξία και τύχη για την νέα χρονιά.  Στη συνέχεια , κατά την βράβευση του υιού του Απόστολου, με έναν άκρως συγκινητικό λόγο ευχαρίστησε για την τιμή που έκανε ο Όμιλος και η κα Βούλγαρη στον υιό του και συνεχάρη όλους τους γονείς και τα παιδιά τους που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Παρόντες ακόμη  οι δημοτικοί σύμβουλοι της ‘’Δυναμικής Πολιτείας’’ Άγγελος Χατζηιωάννου, Γεώργιος Αρμυριώτης, Πέτρος Δέδες, Σπύρος Ράπτης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γαζβινιάν, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Νέων Παλατίων Α.Καζαμίας και Σκάλας Ωρωπού Γ.Φαφούτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Γιώργος Παναγόπουλος και της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού Π.Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρωπού   “Ο Ασωπός”  Λούπης Νίκος, ο πρόεδρος του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Παπαπάνου Ανδρέας,  η πρόεδρος του  Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού Βλάχου Βασιλική, ο πρόεδρος του  Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού “Εύξεινος Πόντος” Λεμονίδης Πολυχρόνης, ο πρόεδρος του  Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας Χρήστος Μπακαρας, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Βόσπορος” Βαρβέρης Στέλιος  και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Φανουρίου “ΑΝΩ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ” Ωρωπού Κωβαίος Βασίλειος καθώς και πλήθος κόσμου!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

 

 

 

 

Απάντηση