ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΔΕΣ: Κύριε Δήμαρχε, μπορείτε να μείνετε στην πλάνη σας και να την χειροκροτάτε όσο θέλετε!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κύριε Δήμαρχε, περισσή η ασέβεια μπροστά στο «ου ψευδομαρτυρήσεις». Και ψευδομαρτυρείτε καθημερινά με την υπηρεσία των λασπολόγων που πληρώνετε.

Ασέβειά τους και ασέβειά σας να χρησιμοποιήσετε μια εορτή του Χριστιανισμού και μια εκδήλωση προς τον Προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο Β΄, για να ικανοποιήσετε τα πολιτικά σας παιχνίδια, τώρα που απεγνωσμένα βλέπετε να σας έχει πάρει η πολιτική κατηφόρα.

Το κάνατε πρώτα με την εκδήλωση στο Λακκαγκίνι των Αφιδνών, δίνοντας το κλειδί του Δήμου στον ευεργέτη κο Θανάση Μαρτίνο και προκλητικά δεν καλέσατε όσους από του Δημοτικούς Συμβούλους διατηρούν τον αυτοσεβασμό τους και ελέγχουν τις πράξεις σας.

Το κάνατε και τώρα με την αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου ως επίτιμου συνδημότη μας. Την σκηνοθετήσατε έτσι την όλη εκδήλωση, για να ικανοποιήσετε τις μικροπολιτικές επιδιώξεις σας. Επιλεκτικά μοιράσατε τις προσκλήσεις σας μέσα σε λευκούς φακέλους με σφραγίδα του Δήμου με τα άτομα του γραφείου σας και τους υποτελείς σας και φανταστήκατε ότι θα μας μειώνατε και θα δημιουργούσατε θέμα για την λάσπη σας.

Κάνατε λάθος. Η αλαζονεία της εξουσίας σας δεν μας αγγίζει. Οι συνδημότες μας όμως πρέπει να μάθουν ότι το κάλεσμά σας ήταν επιλεκτικό. Ξεκάθαρο παράδειγμα ότι είστε τραγικά μόνος στις εντολές σας. Εμείς όμως, για να μην κουράζεστε με τους λασπολόγους σας, σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθούσαμε τον εμπαιγμό σας προς τον δημότη του Ωρωπού, που αγωνιά για την καθημερινότητά του και δεν θα γινόμαστε ομοτράπεζοί σας στην προκλητικότητα της σπατάλης του δημοτικού χρήματος που έχετε επιλέξει ποικιλοτρόπως.

Για εμάς η εορτή του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα, ήταν ένα κεράκι στην Εικόνα του, μια ευχή μας για την βοήθειά του και ο σεβασμός μας προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, γι’ αυτό και δεν θα σχολιάσουμε τίποτε άλλο από την μικρότητά σας. Μπορείτε να μείνετε στην πλάνη σας και να την χειροκροτάτε όσο θέλετε.

Απάντηση