ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΠΗΣ: “Για όλα φταίνε οι … άλλοι!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες τα “ανώνυμα εκτελεστικά τάγματα” της Δημοτικής αρχής του κ. Ρούσση δουλεύουν πυρετωδώς με πρωτοφανή συντονισμό για να καταφέρουν να ανακόψουν την πολιτική κατηφόρα της Δημοτικής Αρχής και ιδιαιτέρως του δημάρχου, του οποίου πλέον η δημοτικότητα βρίσκεται στο ναδίρ. Η λογική τους είναι μία: «λέγε, λέγε κάτι θα μείνει!»

Υποτίθεται ότι ψάχνουν, ερευνούν τους πάντες και τα πάντα και νομίζουν ότι “ενημερώνουν”, χρησιμοποιώντας έγγραφα τα οποία υπάρχουν μόνο στα αρχεία του Δήμου Ωρωπού και δημοσιεύονται από ανώνυμα προφίλ αμφιβόλου κύρους.

Αλήθεια, ποια η θέση σας Δήμαρχε για όλα αυτά;

Απλώς όλα αυτά έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, να αποπροσανατολίσουν τους δημότες του Ωρωπού από την λαίλαπα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Αρχή Ρούσση και να σταματήσουν να ασχολούνται με όσα δεινά τους έχουν προκαλέσει .

Αλήθεια πόσο διαφορετικά είναι τα λόγια από τις πράξεις σας!
Πιο συγκεκριμένα :

ΧΥΤΥ στο Ντουμάνη. (Πράγματι, εκπληκτική η πρότασή σας και το όραμά σας για την διαχείριση των απορριμμάτων. Από την σύλληψη ως την εκτέλεση του σχεδίου, τα πνευματικά δικαιώματα σας ανήκουν ολοκληρωτικά.)

Απ’ ευθείας αναθέσεις και διαταγές πληρωμής. Θεωρώ ότι δίπλα από το συγκεκριμένο λήμμα, από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να υπάρχει η φωτογραφία σας αλλά και η τεχνική τους να διδάσκεται στις σχολές της Δημόσιας Διοίκησης.

Απ’ ευθείας αναθέσεις για: χριστουγεννιάτικα στολίδια, πασχαλινά βεγγαλικά, δημιουργία αντιπυρικών ζωνών , εκχιονισμούς, υδραυλικά υλικά, ηλεκτρολογικά, service οχημάτων, ελαστικά οχημάτων, συνεργεία …. (Ούτε διαφήμιση του 11888 να ήταν!)

Εικονικά τιμολόγια (εδώ ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ τα είπε μόνος του όλα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.)

Διαγραφές νερού αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (ήδη ο εισαγγελέας χτυπά την πόρτα!)

Απίστευτη αύξηση τιμολογίων νερού! ( Άλλο ένα χτύπημα στα νοικοκυριά. Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα ήρθε και ο Δήμος να μας ρίξει το τελειωτικό χτύπημα.)

Αλλά ξέχασα , για όλα φταίει η αντιπολίτευση!!! Όλοι εμείς είμαστε οι κακοί επειδή τα λέμε και προσπαθούμε κάτι να περισώσουμε, ώστε τα χρήματα των δημοτών να πιάνουν τόπο και όχι να κατασπαταλούνται δεξιά και αριστερά.

Ποια άραγε η αντίδρασή σας σε όλα αυτά ;
Μήπως μια συγγνώμη ή η παραδοχή , έστω ενός λάθους;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Εσείς δεν κάνετε ΠΟΤΕ λάθος!

Σκύψτε στα προβλήματα του απλού πολίτη, προσπαθήστε να δώσετε λύσεις για όλους όχι μόνο για τους “ημέτερους” , σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Μην διοικείται το Δήμο με τη λογική κοινότητας του 1960!

Απάντηση