ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: “Καμιά ανοχή στην παρανομία!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται να απαντήσω στον έμμισθο υβριστή όλων όσων αντιστέκονται στην ”Λαίλαπα”, που στο πέρασμά της από τον δήμο Ωρωπού, σπιλώνει ανθρώπους, αμβλύνει συνειδήσεις και προσπαθεί με τρομοκρατία να επιβάλει ”ομερτά”.

Ανώνυμα δημοσιεύματα που διαδέχονται το ένα το άλλο, καθυβρίζουν και συκοφαντούν όσους τολμούν να πουν αλήθειες που πονάνε τα αφεντικά τους.

Υβριστικά σε βαθμό αδιανόητο ακόμη και για αυτού του είδους ανθρώπους .όπως αυτοί που γράφουν στους ”Καρρα-παρατηρητές”.

Δεν θα υποκύψω στον πειρασμό ,όσο μεγάλος και αν είναι, να σου απαντήσω για αυτά που γράφεις και να κυλιστώ στον βούρκο μαζί σου.

Μείνε μόνος σου,εσύ και η λάσπη σου.

Για μένα δεν υπάρχεις .

Για μένα υπάρχει μόνο αυτός, που σε έβαλε εκεί και σου δίνει τις εντολές ηθικής και πολιτικής εξόντωσης,ανθρώπων που παλεύουν από μικρά παιδιά στη ζωή και δεν περιμένουν να ζήσουν παρασιτικά.

Ανθρώπων που δεν έχουν εύκαμπτη μέση.

Ανθρώπων που δεν έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι.

Για μένα υπάρχει μόνο αυτός που συνεχίζει να κρύβεται στην λάσπη που εσύ ρίχνεις και αυτοί που σε ανέχονται και σε ”καμαρώνουν” όταν ρίχνεις το δηλητήριό σου.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου .

Πες μόνο στα αφεντικά σου ,πως τέτοιου είδους επιθέσεις  μας κάνουν πιο δυνατούς και ανυποχώρητους απέναντι στην παρανομία.

Απάντηση