Η τσίπα, η μέθη της Εξουσίας και ο Πρόεδρος.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όταν πρέπει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και καταφεύγεις σε πρακτικές Γκέμπελς, λίγο απέχεις από το να αγγίξεις την γελοιότητα.

Ακόμη και η συγγενική σου σχέση με τα πρόσωπα που βρίσκονται σε αυτή την δύσκολη θέση δεν μπορεί να δώσει άλλοθι στην αχαρακτήριστη συμπεριφορά σου, πόσο μάλιστα όταν έχεις σχέση εργασίας με την εξουσία-αφεντικό, όσα χρήματα και αν σου δίνει, ότι εντολή και αν δέχεσαι. Και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας, αν υπήρχαν ποτέ, έγιναν θυσία στο βωμό του οικονομικού συμφέροντος και στο “γλύψιμο” του αφεντικού.

Η τακτική της συκοφαντίας των πολιτικών αντιπάλων και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, για να καλυφθεί η ομολογία του Προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κ.Τόλια Μιχάλη για χρήση εικονικού τιμολογίου, που έχει εκδόσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου κ.Θεοδώρου Ανδρέας, ελάχιστα είναι χρήσιμη για τους εμπλεκόμενους σε αυτό το σκάνδαλο και καθόλου δεν ενδιαφέρει τους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση δημότες του Ωρωπού.

Ας μπούμε όμως στην ουσία.

Οι πολίτες του Ωρωπού είδαν και άκουσαν τον κ.Τόλια να κομπάζει ζαλισμένος από το υπέρμετρο ΕΓΩ του και την μέθη της εξουσίας, και να λέει πως “χαίρομαι που βρέθηκε ο Θεοδώρου και  έκοψε το τιμολόγιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα που αυτό με εκθέτει, κανένα πρόβλημα ακριβώς , όπως το ακούς. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι έκανα, δημόσια το παραδέχθηκα πάνω στο τραπέζι”.

Ο κύριος Τόλιας λοιπόν δεν έχει κανένα πρόβλημα, με τον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα… Λες και είναι δικό του.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα που αυτό τον εκθέτει στα μάτια των δημοτών του Ωρωπού… Προφανώς δεν τους υπολογίζει. 

Ξέρει πολύ καλά τι έκανε… Συνειδητοποιημένος … Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Πολιτισμού.

Και αφού το παραδέχεται δημόσια, ε δεν τρέχει και τίποτα… “Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία”.

Ο κ. Ρούσσης αντί να πράξει το αυτονόητο, σφυρίζει αδιάφορα.

Κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους του κ.Ρούσση δεν μιλά. Γιατί άραγε; Επικροτούν αυτές τις πρακτικές των εικονικών τιμολογίων;

Κύριε Δέδε Κώστα, κ.Βελτανιώτη Δημήτρη, κ.Δάβρη Στέφανε, κ.Δάβρη Γιώργο, κ.Μαντά Γιώργο, κ.Μπρεάνου, κ.Μαντά Νίκο κυρίες και κύριοι ………..δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, γιατί ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές που σας εκθέτουν όλους στα μάτια των δημοτών;  

Και μετά φταίνε οι δημότες, που λένε πως “όλοι ίδιοι είναι”;

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως είστε όλοι ίδιοι!

Μετά από αυτά, ένα είναι σίγουρο, πως εκτός από την εμπιστοσύνη στην δημοτική αρχή, χάθηκε και η όποια τσίπα από τους διοικούντες.

Ακούει κανείς; Υπάρχει κράτος; Υπάρχουν  θεσμοί;

Περιμένουμε από την αντιπολίτευση, ακούτε κ.Γιασημάκη Γιώργο, κ.Δημητρίου Νώντα, κ.Χασιώτη Παναγιώτη, κ.Γαζβινιάν Ανδρέα, κ.Τζεβελέκο Νίκο, κ.Χατζηιωάννου Άγγελε, κ.Δέδε Πέτρο, κ.Αρμυριώτη Γιώργο, κ.Ράπτη Σπύρο, κ. Παπαγιάννη Γιώργο, να συνεχίσει αυτό που ανέδειξε και να πράξει τα νόμιμα, για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του δήμου.  

Θα πρέπει κύριοι της δημοτικής αρχής Ρούσση να γνωρίζεται πως η ανοχή των δημοτών τελειώνει μαζί με τον πολιτικό σας χρόνο και η περιφρόνηση που δείχνεται θα σας επιστραφεί με την πρώτη ευκαιρία.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

 

Απάντηση