“Δεν έχει τέλος ο ξεπεσμός!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ” του κ.Ρούσση, για να μπορέσει να δικαιολογήσει τον μισθό του, αφού τερμάτισε τον άθλιο κατήφορο κατασυκοφάντησης όλων όσων βρίσκονται πολιτικά απέναντι στο “αφεντικό” του, βρίσκεται πλέον σε παραλήρημα.

Με πρωτόγνωρο φανατισμό και λόγο ασυνάρτητο, προφανώς σε κατάσταση υστερίας λόγω της πραγματικά δύσκολης θέσης που βρίσκεται το “αφεντικό” του, που δικαίως θα του ζητά να τον ξελασπώσει και να μην λειτουργεί ως “χαραμοφαης”, ο οποίος τον παρακολουθεί εξ αποστάσεως να γίνεται “βορά” στα νύχια της αντιπολίτευσης, πάει ένα βήμα παρακάτω (άραγε υπάρχει πάτος στο βαρέλι;) και κάνει αήθεις προσωπικές επιθέσεις με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για τα δεδομένα της πολιτικής ζωής του Ωρωπού εγκαινιάζοντας νέα ήθη στον δήμο μας .

Η απάντηση των πολιτών του Ωρωπού και όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά σε αυτό τον τόπο θα πρέπει να είναι, να τον αφήσουν μόνο του να κυλιέται μέσα στην λάσπη και τον βούρκο, που τόσο πολύ του αρέσει και έτσι να μας δείχνει αυτό που κουβαλάει μέσα του. Η απαξίωση και η απομόνωση είναι αυτό που του αρμόζει.

Αλλά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά, ότι ο βασικός υπεύθυνος είναι αυτός που τον πληρώνει, αυτός που τον ξαμολάει καθημερινά για να εξυβρίζει και να κατασυκοφαντεί όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και τολμούν να λένε φωναχτά όσα πλέον συζητιούνται στο Δήμο μας!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση