“Ο βασιλιάς είναι γυμνός!”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζοντας ειδήσεις στο διαδίκτυο αναγνώσαμε ένα άρθρο (iskra.gr) σχετικά με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο οποίος μεταξύ των πολλών παραμυθιών που είχε γράψει, έγραψε και το γνωστό σε όλους μας : “Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα”.

Είναι το παραμύθι που έχω θυμηθεί πολλές φορές τα 3 τελευταία χρόνια της διοίκησης Ρούσση και του βομβαρδισμού παραπληροφόρησης από το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” και που θυμήθηκα και τώρα ακούγοντας τον κ.Ρούσση να απολογείται στο Πολυδένδρι για την πρόταση του να γίνει χωματερή στο λατομείο Ντουμάνη .

Στο παραμύθι, υπάρχει ένας βασιλιάς ο οποίος θέλοντας να εντυπωσιάσει τους υπηκόους του με τα πλούσια ρούχα του, ήθελε να έχει καινούρια φορεσιά κάθε μέρα.

Ο ράφτης του, ο οποίος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και ήταν και απατεώνας, τον είχε πείσει ότι φορούσε καινούρια ρούχα κάθε μέρα, τα οποία όμως… δεν υπήρχαν!

Ο ράφτης έλεγε ψέμματα, ο βασιλιάς θεωρώντας ότι υπάρχει μία πραγματικότητα η οποία δεν αντιλαμβάνεται, εξέφραζε τον θαυμασμό του για τα ρούχα και πήγαινε στις επίσημες παρελάσεις γυμνός.

Οι υπήκοοι, οι οποίοι φοβούνταν να πούνε ελεύθερα την γνώμη τους, θαύμαζαν δυνατά τα ρούχα του βασιλιά, τα οποία… δεν υπήρχαν!

Κι αυτό συνεχιζόταν για καιρό.

Ώσπου μία ημέρα, σε μία παρέλαση, ένα μικρό παιδί, αθώο και χωρίς φόβο, φώναξε δυνατά: “Μα ο βασιλιάς είναι γυμνός!”, σπάζοντας το κλίμα της ψεύτικης πραγματικότητας.

Μετά από αυτό όλοι απενοχοποιήθηκαν κι άρχισαν να φωνάζουν ότι ο βασιλιάς όντως είναι γυμνός

Το ίδιο γίνεται και στον Δήμο μας…

Το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” μαζί με τον υπόλοιπο μηχανισμό προπαγάνδας ,προσπαθεί να μας πείσει ότι η χωματερή προέκυψε ,έτσι ξαφνικά και ότι ο Δήμαρχος δεν γνώριζε τίποτα (όπως λέει πάντα όταν στριμώχνεται) και πως όλα είναι καλά στο “Βασίλειο της Δανιμαρκίας”.

Η Δημοτική του ομάδα είναι πολύ χειρότερη από τον βασιλιά διότι ξέρει πολύ καλά ότι λέει ψέμματα, αλλά προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το αντίθετο..

Και οι πολίτες σε σύγχυση, παρακολουθούν τα αφηγήματα που δεν αντέχουν σε καμία απολύτως λογική.

Το αφήγημα που δεν αντέχει σε καμία κριτική, είναι ότι η Χωματερή προέκυψε μόνη της ,ότι η κακιά Αντιπολίτευση δημιουργεί θόρυβο χωρίς λόγο και ότι στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα .  

Λες και αν τελικά κάποια στιγμή καταφέρουμε να μην γίνει η Χωματερή ,αυτό θα οφείλεται σε ΑΥΤΟΝ που πρότεινε εν κρυπτώ και χωρίς καμία διαβούλευση να γίνει η Χωματερή στο Πολυδένδρι .

Δεν θα οφείλεται στον αγώνα της Επιτροπής κατά της Χωματερής.

Δεν θα οφείλεται στους κατοίκους του Πολυδενδρίου.

Δεν θα οφείλεται στις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης και κάποιων λίγων θαρραλέων συμβούλων της συμπολίτευσης.

Δεν θα οφείλεται στην ΕΥΔΑΠ που μιλά για την προστασία των Γεωτρήσεων της Μαυροσουβάλας.

Δεν θα οφείλεται στο γεγονός ότι το λατομείο Ντουμάνη βρίσκεται εντός της περιοχής ιδιαιτέρου φυσικού κάλους της Μαλακάσας ,αλλά στον κ.Ρούσση που πρότεινε την δημιουργία της.

Χρειάζεται όμως αγώνας μέχρι να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Τι περιμένουμε;;;;

Το παιδάκι!

Στην δική μας περίπτωση το παιδάκι, μπορεί να είναι μόνο το κομμάτι της Αντιπολίτευσης που δεν τα παράτησε ,που δεν “προσχώρησε” με τον ένα ή άλλο τρόπο στη εξουσία.Οι δημότες που δεν έμειναν στον καναπέ να παρακολουθούν από απόσταση τα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Μπορούν να φωνάξουν και να ακουστούν.

Μπορούν να ταράξουν τα “λιμνάζοντα νερά”, φωνάζοντας:

“ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ λοιπόν! Ο Βασιλιάς είναι γυμνός…”.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση