Καμία αξιοπιστία δεν έχετε κύριοι “ΕΜΜΙΣΘΟΙ” αρθρογράφοι της εξουσίας!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε μια κρίση ειλικρίνειας το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” της δημοτικής αρχής του κ.Ρούσση γράφει στον τίτλο του σημερινού άρθρου τους, “Εντάξει εμείς είμαστε έμμισθοι. Αυτοί;”, αποδεχόμενοι πλέον, αυτό που όλοι γνωρίζουν πολύ καλά από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε αυτό το site .

Ακόμη όμως δεν έχουν καταλάβει οι κύριοι αυτοί πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο πως είναι “ΕΜΜΙΣΘΟΙ” και εκτελούν εντολές, ίσως πολλές φορές μακριά από τα θέλω τους και τα πιστεύω τους, όπως λένε στις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους, αλλά το γεγονός ότι πληρώνονται από τα λεφτά των δημοτών, που στερούν χρήματα από τις οικογένειες τους για να πληρώνουν τα αυξημένα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους .

Ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, σε περιόδους κρίσης, είναι τουλάχιστον πρόκληση να κατασπαταλούνται τα χρήματα των δημοτών με αυτό τον τρόπο, για προπαγανδιστικούς λόγους και για να ρίχνουν λάσπη, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν, όποιον λέει το παραμικρό που δεν αρέσει στους “λογοκριτές” .

Καμία αξιοπιστία δεν έχετε κύριοι “ΕΜΜΙΣΘΟΙ” αρθρογράφοι. Οι δημότες του Ωρωπού γνωρίζουν πολύ καλά πως είστε σε θέση να γράψετε οτιδήποτε σας “παραγγελθεί”, αρκεί να πέφτει ο “μισθός”, όποια μορφή και αν έχει αυτός.

Ρωτήστε ακόμα και τους σύμβουλους της δημοτικής αρχής του κ. Ρούσση, την ίδια απάντηση θα σας δώσουν, αν και γνωρίζετε καλά πως ήδη εκφράζουν φωναχτά στους διαδρόμους του δημαρχείου τις σκέψεις τους για εσάς .

Και εσείς οι ίδιοι όταν ξαπλώνετε να κοιμηθείτε και κάνετε απολογισμό της ημέρα σας και των πεπραγμένων σας, είμαστε σίγουροι πως γελάτε με την ψυχή σας, εάν δεν κλαίτε, γι’αυτά που λέτε και γράφετε. Αλλά στην προσπάθειά σας να κοιμηθείτε και να ησυχάσετε την συνείδησή σας, διαβεβαιώνετε τον εαυτό σας πως και αυτό που κάνετε είναι μια δουλειά και κάποιος πρέπει να την κάνει.

Δεν μπορούμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτό που κάνετε, όπως δεν μπορεί να σας το ευχηθεί, κανένας πολίτης που σέβεται τον εαυτό του, την οικογένεια του και τους συμπολίτες του.

Θέλουμε τελειώνοντας, να σας πούμε για να μην έχετε απορίες, πως εμείς δεν είμαστε έμμισθοι, όπως και εσείς παραδέχεστε στο άρθρο σας και πως ότι κάνουμε και ότι γράφουμε είναι από μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας, που τον βλέπουμε κάθε ημέρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας της δημοτικής αρχής που εσείς στηρίζετε κάνοντας την “δουλειά” σας .

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση