Δήμαρχος σε απόγνωση . . . “έμμισθοι” σε υπερωρίες!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα διαβάζοντας τα άρθρα του “ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ” της δημοτικής αρχής Ρούσση, που προσπαθεί εναγωνίως να αποπροσανατολίσει τους δημότες του Ωρωπού.

Η καινούρια τους “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ”, έχει να κάνει με την “εξαφάνιση” της αντιπολίτευσης από τα δημοτικά συμβούλια και την προσπάθεια να δείξουν ότι ο κ.Ρούσσης  κυβερνά χωρίς έλεγχο, έλεγχο τον οποίο αρνείται συστηματικά χρησιμοποιώντας την αγαπημένη του έκφραση “ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ”.

Αποκρύπτουν σκόπιμα τα όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Οικονομική Επιτροπή και τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης, με σκοπό να την απαξιώσουν.

Αποκρύπτουν σκόπιμα την νωθρότητα και την αδιαφορία του κ.Ρούσση, που τους τελευταίους μήνες δείχνει κουρασμένος, ίσως από τα ξενύχτια στο Facebook και μη ικανός να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που του γίνονται από τα μέλη της αντιπολίτευσης, παραπέμποντας στο μέλλον τις όποιες απαντήσεις, για να κερδίσει χρόνο.

Το γεγονός αυτό προσπαθούν να κρύψουν και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι όλα βαίνουν καλώς για την δημοτική αρχή.

Μια εικόνα που ακόμη και αυτοί οι ίδιοι, οι “ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ” σχολιάζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις, ακόμη και με μέλη της δημοτικής ομάδας Ρούσση που έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει .

Η εικόνα του δήμαρχου να μη μπορεί να συγκεντρωθεί, δείχνει πως ίσως κάτι άλλο τον απασχολεί και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους πιο στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι εκφράζουν, έστω και χαμηλόφωνα για την ώρα, τις ανησυχίες τους για το πολιτικό τους μέλλον, αναζητώντας διέξοδο. Φημολογείται μάλιστα ότι του πρότειναν να απέχει για κάποιο διάστημα από τα Δημοτικά Συμβούλια και την Οικονομική Επιτροπή .

Σε ότι αφορά στην αντιπολίτευση, εάν δεν υπήρχε όπως λένε, δεν θα ασχολούνταν “ΤΟ ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ”  όλη την ημέρα με αυτήν, αλλά θα προσπαθούσαν να αναδείξουν το ανύπαρκτο έργο του κ.Ρούσση.

Έτσι, η εντολή που έχουν, είναι σαφής. Η μπάλα στην εξέδρα, για να ασχοληθούν οι δημότες με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα πραγματικά προβλήματα και αν κάποια στιγμή τα πράγματα γίνουν καλύτερα (κάτι που δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλον), θα γράψουν και κάτι για την δημοτική αρχή.

Το κακό όμως με όλα αυτά είναι πως θα καταγραφεί μια χαμένη πενταετία για τον δήμο Ωρωπού και οι διοικούντες θα στρουθοκαμηλίζουν, υποκρινόμενοι πως όλα είναι καλά.

Από την άλλη οι δημότες θα συνεχίσουν να υποφέρουν από τις αυξήσεις στα τιμολόγια ύδρευσης, τα αυξημένα τέλη και την ανεργία, για όσους δεν συχνάζουν στους διαδρόμους του δημαρχείου.

Η έλλειψη σχεδίου, οράματος και ελπίδας για το αύριο στον Ωρωπό, εκ μέρους της δημοτικής αρχής Ρούσση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και πολύ δύσκολα αυτό θα κρυφτεί όσο και αν προσπαθούν οι “έμμισθοι επικοινωνιολόγοι” να το κρύψουν.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση