“ΕΥΡΩΠΟΥΛΙΑ” !!! Το ισχυρότερο μέσο ελαστικοποίησης συνειδήσεων !!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγωνιώδεις προσπάθειες κάνει το “ΕΜΜΙΣΘΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” της δημοτικής αρχής Ρούσση να μας πείσει, πως δεν έχει καμία σχέση με την δημοτική αρχή και πως δρα αυτόνομα και υποστηρικτικά προς τον κ. Ρούσση.

Προσπαθεί να μας πείσει πως ο έμμισθος ειδικός σύμβουλος του κ. Ρούσση, δεν έχει καμία σχέση με το “ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ” και είναι απλά θαυμαστής τους, μαγεμένος γαρ από την καθαρότητα των λόγων τους, την ευθύτητά τους και την ακεραιότητά τους.

Μας λένε ακόμη πως εκπροσωπούν μια ομάδα της προηγούμενης δημοτικης αρχής Οικονομάκου και είναι αυτοί που θα βγάλουν τον επόμενο Δήμαρχο, βρίζοντας ταυτόχρονα τον πρώην “Υπαρχηγό”, όπως γράφουν, του Οικονομάκου.

Τέλος μας λένε πως όλοι οι υπόλοιποι δημότες, δεν εκπροσωπούν τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό τους, προφανώς γιατί το “επαγγελματικό” δίδυμο του 2010 που τότε στήριζε Οικονομάκο και τώρα στηρίζει Ρούσση,  έχει την αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση των πάντων και καλά θα κάνουν, οι υπόλοιποι, να μην ασχολούνται μαζί τους και με τα κοινά “γιατί τους χαλάνε την δουλειά”.

Αυτό που δεν μας λένε είναι τι πίνουν ή τι μασούν ως σύγχρονες Πυθίες και ενώ είναι σε έκσταση, μεταφέρουν χρησμούς δυσνόητους και αινιγματικούς προς τους αναγνώστες τους, που σκοπό έχουν να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης οπουδήποτε αλλού, εκτός από την καθημερινότητα μας.

Και αν η Πυθία μασούσε φύλλα δάφνης και “έπεφτε” σε έκσταση, κρίνοντας από την ένταση της έκστασης που “πέφτουν” τα φιλαράκια, θα πρέπει να μασούν φύλλα “ΕΥΡΩΠΟΥΛΙΑ”.

Ένα “δέντρο” που δίνει “καρπούς” τόσο ισχυρά παραισθησιογόνους, που η κατανάλωσή τους, μπορεί να προκαλέσει “αλλοτρίωση” προσωπικότητας και ελαστικοποίηση συνειδήσεων, ιδιαίτερα σε εποχή κρίσης που το άγχος της καθημερινότητας είναι μεγάλο.

Σε μέτριες ή σε μεγάλες ποσότητες και όταν το δέντρο δεν το ποτίζουν οι ίδιοι, τα συμπτώματα γίνονται εντονότερα και η ευχαρίστηση μεγαλύτερη.

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν το “Δέντρο” σταματήσει να δίνει “καρπούς” ;

Αυτοί ξέρουν. Το έχουν αποδείξει άλλωστε με την πορεία τους μέχρι σήμερα.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση