Τέλος οι εκφοβισμοί, έστω και με το γάντι !!!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφεντικό: Το άτομο που βρίσκεται στην ανώτατη ιεραρχία στο χώρο της εργασίας, που λαμβάνει μόνο του τις αποφάσεις, που ελέγχει και διοικεί μια επιχείρηση.

Θύμωσαν οι Αυλικοί του “ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ” και αποφάσισαν να σχολιάσουν το άρθρο του Γιώργου Γιασημάκη με τίτλο “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

Με τον αγαπημένο τους τρόπο, διαστρεβλώνοντας τα πάντα και κάνοντας εξυπνακισμούς και χαριτωμενιές.

Παρεξηγήθηκαν που μιλάει στο κείμενο για “υποταγή στο αφεντικό” και προσπαθούν να αλλάξουν την έννοια του αφεντικού.

Αλλά αλήθεια όταν κάποιος φωνάζει στο συμβούλιο ότι θα γίνει αυτό, γιατί  “ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ” ή όταν δίνει εντολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να “κόψει” όπως λέει τους δημοτικούς συμβούλους που λένε πράγματα που δεν του αρέσουν, πως χαρακτηρίζεται;


 

Σίγουρα όχι συναινετικός ή διαλλακτικός και πολύ περισσότερο όχι δημοκρατικός.

Σε ότι αφορά στο ποσοστό εκλογής της παράταξης σας , χωρίς παρεξήγηση, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι ήταν 28% και όχι 50%, όπως με πονηριά προσπαθείτε να παρουσιάσετε.

Συνεχίζοντας θα πρέπει να σας πούμε πως δυστυχώς, στον Ωρωπό υπάρχει ένα είδος εκφοβισμού σε όσους τολμούν να πουν την άποψη τους για την δημοτική αρχή, αλλά είμαστε σίγουροι πως αυτό το γνωρίζετε καλύτερα από όλους, λόγω της “εμπειρίας” σας.

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε και στην φιλότιμη προσπάθεια “αγιοποίησης” του εργοδότη σας (όπως βλέπετε δεν λέω αφεντικό ,για να μην παρεξηγηθείτε). Δυστυχώς για εσάς, είναι μικρός ο Ωρωπός και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και μην ξεχνάτε τι λέτε και εσείς όταν πίνετε το πρωινό καφεδάκι σας και προσωρινά ξεφεύγετε από την υποτέλεια και την υποταγή.

Τέλος θα μας επιτρέψετε να σχολιάσουμε την “ερασιτεχνική” προσέγγιση σας (αν και έμμισθος) και τα κουτοπόνηρα συμπεράσματα σε ότι αφορά την στήριξη από ένα δημοτικό σύμβουλο σε ένα συνάδελφό του, ο οποίος “λιθοβολειται” γιατί δεν “σκύβει το κεφάλι” .

Δεν περιμένουμε από εσάς και από τους εργοδότες σας να καταλάβετε και να εκτιμήσετε τέτοιες συμπεριφορές, όχι γιατί δεν έχετε την νοητική ικανότητα, αλλά γιατί αυτή σας η ικανότητα, είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των πολιτικών, προσωπικών σας, μικρών ή μεγάλων συμφερόντων.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση