ΠΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρώτη φορά βλέπω Δημοτική Αρχή μέσω του ”ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ” της ,να ασχολείται μόνο με την αντιπολίτευση και όχι με την παρουσίαση του έργου της.
Αυτό το σχόλιο έκανα σε συζήτηση με έναν πραγματικά έμπειρο αυτοδιοικητικό και η απάντηση που πήρα αρχικά μου προκάλεσε έκπληξη !!!

”Δεν τους αρέσει η επιστημονική φαντασία είπε  και συνέχισε, αυτό υπάρχει με αυτό ασχολούνται”

Για να μη δείξω ότι δεν κατάλαβα ,χαμογέλασα συγκαταβατικά και άλλαξα συζήτηση. Η ώρα περνούσε και πλησίαζε η στιγμή που θα φεύγαμε, δεν άντεξα και ρώτησα τι εννοούσε με την φράση του αυτή.

Η απάντηση που πήρα με εντυπωσίασε .

Κοίταξε γύρω σου και πες μου τι βλέπεις, πες μου ένα έργο του Ρούση που βλέπεις, πες μου ένα έργο που ξέρεις ότι έκανε σε κάποιο άλλο χωριό. Μόνο ”αναθεσούλες”, προμήθειες και υποσχέσεις για έργα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες .

Αυτό είναι η Επιστημονική Φαντασία.Τα έργα Ρούση.

Πάμε τώρα εν συντομία σε αυτό που υπάρχει γιατί πρέπει να φύγω, μου είπε με έντονο ύφος .

Τι πρέπει να κάνει το σύστημα Ρούση για να καλύψει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής και να ”κρύψει την βρώμα κάτω από το χαλάκι ,όπως έλεγε και ένας ειδικός του σύμβουλος πριν διοριστεί”;

Να στείλει όλους εμάς να ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής Ρούση .
Ετσι αρχίζουν τους ”ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥΣ”.

Ανακαλύπτουν πρόθυμους σύμβουλους της αντιπολίτευσης που στέλνουν επιστολές απαξίωσης του αρχηγού τους και της παράταξης που ανήκουν και δηλώνουν ότι ο Ρούσης είναι στο σωστό δρόμο.

Όσοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητες φωνές δεν προσκύνουν την εξουσία , πρέπει με την γνωστή μέθοδο ”λέγε λέγε κάτι θα μείνει”, να λασπολογηθούν και να προσπαθήσουν να τους απαξιώσουν με ειρωνίες και ψέμματα, ώστε να τους κλείσουν τα στόματα και κανείς πλέον να μη μαθαίνει τι συμβαίνει στον Δήμο Ωρωπού. Αυτό τον ρόλο τον έχουν αναλάβει ”έμπειροι παραποιητές της αλήθειας” από προηγούμενες θητείες τους σε ανάλογες θέσεις και η πραγματικότητα είναι ότι καταφέρνουν να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν κάποιους λίγους δημότες.

Εδώ όμως υπάρχει η ευθύνη των συμβούλων της αντιπολίτευσης, που παραμένουν αντιπολίτευση και όλων όσων μπορούν να πουν δημόσια την άποψη τους.

Να σταθουν στο ύψος των περιστάσεων ,να κλείσουν τα αυτιά τους στους λασπολόγους και να παραμείνουν δυνατοί απέναντι σε αυτή την Λαίλαπα .

Οι Δημότες ακούν και κρίνουν , αρκεί να συνεχίσουν να τους λένε το τι πραγματικά συμβαίνει στον Δήμο Ωρωπού” .

Με καληνύχτισε και απομακρύνθηκε αφήνοντάς με αποσβολωμένο, να τον παρακολουθώ να φεύγει .
Πόσες αλήθειες με δύο λόγια ;

 

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση