Τα “γατάκια της αυλής”

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μεγάλη αγωνία έχουν τα ”Γατάκια” της δήθεν δημοσιογραφίας που έχουν αναλάβει την επικοινωνία του Δημάρχου Ωρωπού, για να του δείξουν ότι κάνουν δουλειά και δεν πάνε χαμένα τα λεφτά των δημοτών με τα οποία πληρώνονται !!!

Είναι τόσο μεγάλη η σύγχυση τους (μάλλον τους τραβάει την ουρά το ”αφεντικό”) που επειδή δεν έχουν έργα του κ.Ρούσση για να δείξουν, εκτός από Χωματερές (Ντουμάνη για να μη παρεξηγηθώ), καταστροφή των επαγγελματιών στη Μαρμαρά μέσα στο καλοκαίρι, σκόρπισμα των χρημάτων του δήμου σε 24.600 ευρώ(το όριο της απ’ευθείας ανάθεσης), ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ για να γεμίζουν τα γραφεία και να εξασφαλίζονται οι μελλοντικοί ψηφοφόροι (λες και μόνο οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ τους έχουν ανάγκη από δουλειά), διαγωνισμούς με παγκόσμια ρεκόρ έκπτωσης 0,005% και να κάνουν βόλτες με τα αυτοκίνητα του δήμου, ασχολούνται με το να κάνουν υποδείξεις και νουθεσίες στους δημότες του Ωρωπού και την αντιπολίτευση !!!

Όλα αυτά πάντα με χιούμορ, ναι έχουν και από αυτό και πως να μην έχουν άλλωστε, όταν τρέχει ο μισθός που πληρώνει ο δημότης του Ωρωπού κάθε μήνα !!!

Όλοι οι Έλληνες θα είχαν χιούμορ και μάλιστα καλύτερης ποιότητας από αυτούς .

Αφού λοιπόν δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να πουν ακολουθούν την μέθοδο της ”Μπουρδολογίας”. Γράφουν κείμενα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς συγκεκριμένο θέμα, έτσι απλά για να γράψουν κάτι και να πουν στον εργοδότη ότι, πως το λέει, πως το λέει;;;;
Α το θυμήθηκα ”αφεντικό τους ΚΑΤΑΠΙΑ πάλι σημερα” !!!

Κάπως έτσι ήρεμα και ωραία τρέχει ο χρόνος, πέφτει ο ΜΙΣΘΟΣ, κάνουν και χιούμορ αφού πληρώνουν τα κορόιδα !!!

Σας πήραν χαμπάρι όμως πλέον, αλλά τι να γίνει κάθε εποχή και κάθε αυλή έχει τον γελωτοποιό της !!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση