Τέλος πια με τα ΨΕΜΑΤΑ!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το ‘επίσημο’ site του Δήμου Ωρωπού και κύριος εκφραστής της πολιτικής του κ.Ρούσση δεν άντεξε για ακόμη μια φορά την αλήθεια και κατέφυγε στην αγαπημένη τους τακτική !

Την τακτική της παραπληροφόρησης , της εξύβρισης και των απειλών κατά όσων έχουν αντίθετη άποψη και λένε αλήθειες, που δεν αρέσουν στο ”Αφεντικό” τους !!!

Μιλούν για σθένος, πολιτική ανδρεία και τσίπα οι εκπρόσωποι του ΧΘΕΣ, οι εκπρόσωποι αυτών που δίχως ίχνος τσίπας έχουν γεμίσει ΨΕΜΑΤΑ τους Ωρωπιώτες και όχι μόνο, οι εκπρόσωποι της παράταξης που έχει ρημάξει τον Ωρωπό και προσπαθούν να ταυτίσουν το Oropos Voice με πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν μαζί μας .

Για τελευταία φορά κυρίες και κύριοι της παραπληροφόρησης και της ”Αγιοποίησης” του ”Αφεντικού” σας, απευθυνόμαστε προς εσάς για να σας πούμε ότι ήρθαμε για να πούμε αλήθειες, ήρθαμε για να ενημερώσουμε τους πολίτες του Ωρωπού, ήρθαμε για να σας ξεσκεπάσουμε και να είστε σίγουροι ότι ήρθαμε για να μείνουμε !!!

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι εμείς αυτό που κάνουμε, το κάνουμε από μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας και όχι από αγάπη στο ΕΥΡΩ και αν θέλετε να ακούσετε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΕΤΕ, να σας το πούμε.

Σε αυτό το χάλι σαν χώρα, σαν κοινωνία, σαν λαό και σαν έθνος για να τραβάμε αυτά που τραβάμε οικονομικά, μας έφεραν οι πρακτικές αυτών που κατασπαταλούν τα χρήματα των φορολογουμένων σε απ’ευθείας αναθέσεις, σε διαγωνισμούς με έκπτωση 0,005%, σε έργα που γίνονται χωρίς επίβλεψη, σε μπετά που χάνονται και δεν μάθαμε ποτέ που πήγαν, σε προσλήψεις κολλητών και αργόσχολων με μόνο κριτήριο εάν έχει ”Μπάρμπα στην Κορώνη” και πόσα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ κουβαλάει το σόι και πολλά άλλα που εσείς γνωρίζετε καλά !!!

Σταματήστε επιτέλους να παραπληροφορείτε και προσπαθήστε από την θέση σας, να είστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ !!!

Εάν βέβαια υπάρχει το σθένος, η πολιτική ανδρεία και η απαραίτητη τσίπα και δεν έχει μείνει μόνο το ΕΓΩ σας !!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Υ.Γ.  Η δημοτική αρχή που κρύβεται και δεν μας λέει που ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης για να κάνουν απαρτία;
Επιτέλους να πάψει να στρουθοκαμηλίζει και να ψάχνει να βρει που θα φορτώσει τις αποτυχίες της και να στρωθεί να δουλέψει για όσο χρόνο της έχει μείνει !

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση