Οι ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ τέλειωσαν στον Ωρωπό!

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πολύς λόγος γίνεται και πολύ μελάνι χύνεται από τις έμμισθες πένες της εξουσίας αλλά και από ανθρώπους που ολημερίς καλοπιάνουν (για να το πω ευγενικά) την δημοτική αρχή για να τα έχουν καλά μαζί της (όπως οι ίδιοι λένε) ή γιατί κάπου αποβλέπουν, σχετικά με την απουσία κάποιων μελών της μειοψηφίας από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπάρχουν όμως κάποια ερωτήματα προς όλους αυτούς που θα διατυπώσουμε, όχι για να πάρουμε απάντηση, αλλά γιατί πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως οι Δημότες του Ωρωπού ούτε ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ είναι ούτε ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ !!!

 

Πάμε λοιπόν:

-Ο νομοθέτης έχει δώσει σε όλους τους Δημάρχους και στον κ.Ρούσση μια πλασματική πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο της τάξεως του 60% !!!

 

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη ;

Ενώ ο κ. Ρούσσης έχει λάβει το 28% των ψήφων στις δημοτικές εκλογές του 2014 ,ο νομοθέτης του εξασφαλίζει το 60% των συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή 25 από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους και στο υπόλοιπο 72% που πήραν οι υπόλοιποι συνδυασμοί 16 Δημοτικούς Συμβούλους!!!

 

Η απαιτούμενη απαρτία για να γίνει ένα Δημοτικό Συμβούλιο είναι 21 Δημοτικοί Σύμβουλοι, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ.Ρούσσης μπορεί να κάνει Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης αρκεί να προσέλθουν οι δικοί του σύμβουλοι και μάλιστα όχι όλοι !!!

 

Συνεπώς δεν χρειάζονται τα κροκοδείλια δάκρυα ότι τον πολεμά η αντιπολίτευση και του δημιουργεί προβλήματα.

Αλλού έχει το πρόβλημα η δημοτική αρχή και αν δεν μπορεί να διοικήσει ίσως θα πρέπει να βγει να το πει ευθαρσώς δημόσια !!!

 

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ .

 

-Τα τελευταία 2 χρόνια όλοι έχουμε ακούσει τον κ. Ρούσση, αλλά έχουμε διαβάσει και στις ανακοινώσεις του να ”παραπονιέται” για την ”κακή” και σκληρή αντιπολίτευση που του γίνεται, με καταγγελίες, ενστάσεις και μηνυτήριες αναφορές και ότι παρεμποδίζεται το ”έργο” του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!

Τελικά τι θέλει ; Ας αποφασίσει .

 

Να υπάρχει αντιπολίτευση ή να μην υπάρχει ;
Μήπως θέλει μια αντιπολίτευση υποταγμένη που να του λέει σε όλα ΝΑΙ ;

Μήπως ο σκοπός των δημοσιευμάτων τους, είναι αυτός ;

 

Μάλλον για να τα βάζουν με την αντιπολίτευση κάτι καλό έχει κάνει, το οποίο όμως είναι κακό για τους παρατρεχάμενους της εξουσίας και για αυτό τον λόγο προσπαθούν τόσο επίμονα να την διαβάλουν και να την συκοφαντήσουν !!!

 

-Ένα τελευταίο ερώτημα για αυτούς που έτσι ”εύκολα” και με ελαφριά καρδιά έτρεξαν να υιοθετήσουν τις απόψεις των προπαγανδιστών της δημοτικής αρχής. Για όλα αυτά τα θέματα που έχει αναδείξει η αντιπολίτευση κατά καιρούς, για όλα όσα έχει καταγγείλει σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν διαβάσαμε μια φορά την άποψη σας !!!

 

Μήπως τώρα δίνεται σε κάποιους η ευκαιρία να ”δηλώσουν παρόντες”, ανέξοδα, χωρίς να έρθουν σε ”κόντρα” με την εξουσία; (και δεν αναφέρομαι στον πρώην Δήμαρχο Γ.Γαβριήλ, ο οποίος πολλές φορές έχει δημόσια πει την άποψη του.)

Μήπως τώρα νομίζουν ότι τους δίνεται η ευκαιρία να πουν ”αφού η αντιπολίτευση δεν πήγε στο συμβούλιο, είναι κακή και δεν κάνει την δουλειά της, εγώ έχω το άλλοθι να πω ότι πάω με την εξουσία”;

 

Μήπως λέω κυρίες και κύριοι και ο καιρός θα δείξει εάν ισχύει, η παράφραση στίχου του Κώστα Βάρναλη:

<<Φρόνιμα και ταχτικὰ πάω με κείνον που κυβερνά >>;;;

 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ.

 

Η διαχειριστική ομάδα του Oropos Voice.

Απάντηση