«Μας μετέφερε πίσω στον χρόνο (ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ) με το έργο της ΜΑΡΜΑΡΑ»

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

του Άγγελου Χατζηιωάννου

Ακόμη ένα καλοκαίρι με το τιμόνι του Δήμου στα χέρια της Δημοτικής Αρχής Ρούσση, φτάνει στο τέλος του (μένει ακόμη ένα ευτυχώς). Στα Νέα Παλάτια πάντως πρέπει να την ευχαριστήσουμε που μας μετέφερε πίσω στον χρόνο (ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ) με το έργο της ΜΑΡΜΑΡΑ και θυμηθήκαμε τις ιστορίες που μας έλεγαν οι παππούδες μας, πως ήταν τα Νέα Παλάτια όταν ήρθαν, με τους χωματόδρομους και την σκόνη.

ΜΠΡΑΒΟ πολύ Καλή Αναπαράσταση, αλλά ελπίζω να μην κρατήσει πολύ ακόμη. Βαρεθήκαμε. Και για να ολοκληρώσουν αυτή την ιστορία (κωμωδία είναι), φτιάξανε και ένα μνημείο για να την θυμόμαστε συνέχεια, με την τοποθέτηση των δυο βυθιζόμενων κάδων, που μόνο βυθιζόμενοι δεν είναι, αφού πρέπει να ανέβεις δυο ράμπες για να τους φτάσεις. Τα σκουπίδια βέβαια, έξω θα βρίσκονται συνέχεια, όπως γίνεται και τώρα.

Στη συνέχεια και για να ολοκληρώσουν το έργο-κοροϊδία, εάν βάλουν και ένα σταυρό μαζί με τα άλλα αγαλματοειδή που τοποθέτησαν, θα ολοκληρωθεί το μνημείο πεσόντων εμπόρων. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερα στα Νέα Παλάτια, όλα παραμένουν όπως είναι, αφού δεν περιλαμβάνονται πραγματικά έργα στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Ρούσση. Συγνώμη όμως, ξέχασα. Από Πανηγύρια σκίζουμε και έχουμε την χαρά να σχεδιάζονται στα Νέα Παλάτια (έδρα τους).

Απάντηση